Ξέσπασε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη: «Αλήτη, φέρε πίσω το παιδί μου»

Ένταση έξω από τα δικαστήρια που ξεκινά η δίκη

Ένταση επικράτησε για μια ακόμα φορά την Τετάρτη το πρωί στα δικαστήρια Ευελπίδων, όπου ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, όταν ο πατέρας της, μόλις αντίκρισε τον 58χρονο κατηγορούμενο ξέσπασε εναντίον του και προσπάθησε να του επιτεθεί. 

Ζέμπερη1

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη άρχισε να του φωνάζει «Φέρε μου πίσω το παιδί μου αλήτη», με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν, καθώς ήταν εκτός εαυτού. 

έμπερη2

Λίγο αργότερα συγγενείς της κοπέλας άρχισαν να φωνάζουν και να εκτοξεύουν κατάρες εναντίον του 58χρονου.

«Παναγιά μου… Φονιά θα πεθάνεις! Αφήστε με να τον σκοτώσω, σκότωσε την αδελφή μου αφήστε με…», ούρλιαζε η αδελφή της Δώρας Ζέμπερη, ενώ η μητέρα της φώναζε προς  τον κατηγορούμενο: «Μου κατέστρεψες το σπίτι φονιά, την κατάρα μου να έχεις».

Η ένταση μεταφέρθηκε και μέσα στη δικαστική αίθουσα με τον πατέρα της 32χρονης να λέει: "Αυτός σκότωσε το παιδί μου".

Η πρόεδρος μάλιστα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας είπε απευθυνόμενη στους συγγενείς: «Καταλαβαίνουμε τον πόνο και την οργή σας. Αναζητούμε την αλήθεια και για να μπορέσουμε να απονέμουμε δικαιοσύνη πρέπει να υπάρχει ηρεμία».

Ζέμπερη3

Το περασμένο Οκτώβριο ο 58χρονος Μανώλης Σοροπίδης, κατηγορείται ότι τη δολοφόνησε με 14 μαχαιριές στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου είχε πάει για να φροντίσει τον τάφο ενός φίλου της. 

Ζέμπερη4

Ο κατηγορούμενος αρχικά είχε ομολογήσει την πράξη του, όμως στη συμπληρωματική του απολογία ανακάλεσε, υποστηρίζοντας ότι υπήρξαν ηθικοί αυτουργοί, οι οποίοι έδωσαν την εντολή για το θάνατο της κοπέλας, αλλά και άλλοι φυσικοί αυτουργοί. 

Ζέμπερη5

Ο 58χρονος είχε συλληφθεί δέκα μέρες μετά τη στυγερή δολοφονία και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. 

Ζέμπερη6

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top