Ρέθυμνο: Ο 24χρονος φέρεται να ομολόγησε την άγρια δολοφονία του 63χρονου

Παραδόθηκε στις Αρχές και ο 25χρονος αδελφός του

Δείτε στο video το χρονικό της υπόθεσης

Στον Εισαγγελέα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν δυο αδέλφια 24 και 25 ετών μετά την άγρια δολοφονία 63χρονου κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο.

Ο 24χρονος ήταν ο πρώτος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 63χρονου. Ο 25χρονος αδελφός του αναζητείτο από τις Αρχές και εν τέλει παραδόθηκε, αρνούμενος ωστόσο τη συμμετοχή του στο έγκλημα.

Και τα δυο αδέλφια μεταφέρθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου όπου ο 24χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι αυτός ήταν που πυροβόλησε και σκότωσε τον κτηνοτρόφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρέθυμνo: Θρήνος στην κηδεία του 63χρονου - Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι

Βεντέτα στο Ρέθυμνο! 24χρονος σκότωσε 63χρονο μέσα στο αυτοκίνητό του!

Ο κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος αδελφός του φέρεται να δήλωσε πως «όταν  πήγα εγώ, είχε ήδη γίνει το κακό».

Σε βάρος του 24χρονου ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Αλβανού εργάτη.

Στον 25χρονο αδελφό του άσκησε δίωξη για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία, ενώ και οι δύο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 24χρονος υποστήριξε πως προηγήθηκε διαπληκτισμός, το θύμα τον απείλησε με καραμπίνα και έτσι έγινε το κακό. Αρνήθηκε δηλαδή ότι του είχε στήσει ενέδρα.  

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΟΔΥΝΗΣ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ – ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΒΕΝΤΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Το απόγευμα της Δευτέρας, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 63χρονο κτηνοτρόφο ο οποίος δολοφονήθηκε το απόγευμα της Κυριακής με τρεις σφαίρες.

Στο Αμάρι του Ρεθύμνου επικρατεί θρήνος αλλά και μεγάλη ένταση με την κατάσταση να είναι τεταμένη μετά την άγρια δολοφονία.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου παρουσία σύσσωμης της κοινότητας, ενώ ισχυρή ήταν και η παρουσία της αστυνομίας σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της έντασης που επικρατεί.

Συντετριμμένες οι κόρες του θύματος και οι στενοί συγγενείςαποχαίρετησαν τον 63χρονο ενώ η ευρύτερη περιοχή είναι στην κυριολεξία «καζάνι που βράζει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top