Πυροβολισμοί στο Σχιστό – Άγριο κυνηγητό από την αστυνομία

Βαν δε σταμάτησε για έλεγχο

Πυροβολισμοί στο Σχιστό

Άγρια καταδίωξη εξελίχθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή του Σχιστού, όταν βαν με τρία άτομα δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο.

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη με τους κακοποιούς να κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ σημειώθηκε και ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα να ανατραπεί το αυτοκίνητο των υπόπτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν στις 03:30 τα ξημερώματα κοντά στο νεκροταφείο του Σχιστού. Οι αστυνομικοί είδαν το βανάκι χωρίς πινακίδες, το θεώρησαν ύποπτο και επιχείρησαν να το σταματήσουν για έλεγχο.

Ο οδηγός του οχήματος αντί να σταματήσει επιτάχυνε και άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς, προκαλώντας πανικό και στους διερχόμενους οδηγούς, με κατεύθυνση προς τον Ασπρόπυργο.

Οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον του οχήματος για να το σταματήσουν, στοχεύοντας στα λάστιχα. Κοντά στα Ναυπηγεία ο οδηγός του βαν έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο ανατράπηκε.

Οι δύο από τους τρεις υπόπτους κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο και να διαφύγουν, ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top