Η απορία του Καρόλου για το freddo cappuccino - Τι λέει στο star.gr o σερβιτόρος

Aποκαλύπτει τον διάλογο με τον πρίγκιπα Κάρολο

Το freddo cappuccino του απόλαυσαν σήμερα το πρωί σε πασίγνωστο καφέ ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα.

Αυτό που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση μάλιστα ήταν ότι το πριγκιπικό ζεύγος ήπιε το καφεδάκι του χωρίς να χρησιμοποιήσει… καλαμάκι.

Το star.gr επικοινώνησε με τον Γιάννη, τον σερβιτόρο που ανέλαβε να τους εξυπηρετήσει, ο οποίος αποκάλυψε τον λόγο που ο Κάρολος ήπιε με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο τον κρύο καφέ του.

«Στο τραπέζι του είχαμε σερβίρει καφέ ελληνικό, freddo cappuccino και freddo espresso. Του εξήγησα λίγο πώς φτιάχνονται οι συγκεκριμένοι καφέδες και έδειξε να προτιμά τον freddo cappuccino. Του είπα λοιπόν ότι για να πιει τον συγκεκριμένο καφέ πρέπει να χρησιμοποιήσει καλαμάκι. Εκείνος με ρώτησε αν είναι από πλαστικό και όταν του είπα "ναι" μου είπε ότι δε θα το πάρει γιατί το πλαστικό επιβαρύνει το περιβάλλον», είπε στο star.gr ο σερβιτόρος. 

Όπως είπε τόσο ο Κάρολος, όσο και η Καμίλα ήταν ιδιαιτέρως προσιτοί και χαλαροί, σημειώνοντας ότι ο πρίγκιπας δε δίστασε να κάνει πλάκα και με μια παρέα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι. 

«Η παρέα που καθόταν στο διπλανό τραπέζι ήθελε να κάτσει στο τραπέζι που είχαμε στρώσει για τον πρίγκιπα. Όταν τους είπαμε ότι δεν μπορούν να κάτσουν εκεί μου είπαν: "Γιατί θα έρθει ο πρίγκιπας;" Όταν τους απαντήσαμε "ναι" κάθισαν στο διπλανό τραπέζι και μόλις έφτασε ο Κάρολος και η Καμίλα τους έπιασαν την κουβέντα, λέγοντάς τους ότι δεν τους αφήσαμε να κάτσουν στο συγκεκριμένο τραπέζι», είπε ο σερβιτόρος. 

Το πριγκιπικό ζεύγος κάθισε για λίγο στο καφέ, αστειεύτηκε με τους θαμώνες και μετά κατευθύνθηκε στην εκκλησία της Καπνικαρέας.

Ρεπορτάζ: Ευαγγελία Ντούρου

email: entourou@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top