Οι τετράδυμες από τον Πύργο πρωταγωνιστούν σε διαφήμιση

Πρωταγωνιστούν σε διαφήμιση στην οποία παίρνει μέρος και η μητέρα τους

Oι τετράδυμες από την Ηλεία που εντυπωσίασαν το πανελλήνιο πριν από δύο χρόνια όταν κατάφεραν να μπουν σε πανεπιστημιακές  σχολές ξαφνιάζουν για μια ακόμη φορά. Πρωταγωνιστούν σε διαφήμιση στην οποία παίρνει μέρος και η μητέρα τους.

Η ζωή τους μοιάζει  με  παραμύθι. Από την στιγμή που γεννήθηκαν , η Αιμιλία η Μαριάννα, η Νικολία και η Χριστίνα, είναι αχώριστες.

Τώρα συγκινούν σε διαφήμιση γνωστής εταιρίας γαλακτοκομικών προϊόντων! «Πίσω από κάθε προσπάθεια υπάρχει μια μάνα που σε φροντίζει με ένα ποτήρι φρέσκο γάλα και όλη της την αγάπη» είναι το σλόγκαν του νέου σποτ, και αυτή η μάνα δεν είναι άλλη από τη Μαρία Καρυανού.

Οι τετράδυμες ζουν μαζί στην Αθήνα, στο ίδιο σπίτι, αν και η Μαριάννα λείπει συχνά, καθώς έχει πετύχει στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ).

 Η Αιμιλία σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου, η Νικολία στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και η Χριστίνα στη Σχολή Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Όπως λένε  έχοντας η μια την υποστήριξης της άλλης , αλλά και των γονιών τους, καταφέρνουν να προχωρούν στην ζωή τους  όπως  πάντα, όλες μαζί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top