Όσκαρ πορνό για πρώτη φορά στην Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του STAR

Εκατοντάδες φαν του ερωτικού κινηματογράφου βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Ολυμπιακό κλειστό γήπεδο Φαλήρου, προκειμένου να απολαύσουν τα Διεθνή Ερωτικά Βραβεία, δηλαδή  τα… Όσκαρ πορνό.

Στην εκδήλωση βρέθηκε όλη η βιομηχανία του ερωτικού θεάματος, από ηθοποιούς έως σκηνοθέτες και παραγωγούς , αλλά και διάσημοι πρωταγωνιστές της εγχώριας και παγκόσμιας showbiz. Σύμφωνα μάλιστα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας , επίσημη πρόσκληση είχε σταλεί μέχρι και στον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος όμως την αγνόησε !

Δεκάδες  ελαφρώς ενδεδυμένες κυρίες κέρδισαν βραβεία και τίτλους. Οι  πορνοστάρ έφτασαν στο χώρο ντυμένες με καυτά μίνι και αβυσσαλέα ντοκολτέ, δημιουργώντας... σκηνικό Λας Βέγκας. Οι φανς , ανάλογα , με τη θέση που είχαν κλείσει για να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους , πλήρωσαν από 25 έως 100 ευρώ το άτομο

Για τη συνολική προσφορά του στον κινηματογράφο του πορνό,  βραβείο δόθηκε στο γνωστό ηθοποιό, παραγωγό και σκηνοθέτη Ρόκο Σιφρέντι, ο οποίος ευχαρίστησε τη σύζυγό του Ρόζα για την υποστήριξη , ενώ δεν παρέλειψε να επιβραβεύσει το Δημήτρη Σειρηνάκη για την προσφορά του στην παγκόσμια πορνοβιομηχανία.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top