Video-ντοκουμέντο: Ληστές εισβάλλουν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Κερατσίνι κρατώντας όπλο και μαχαίρι

Απείλησαν τον υπάλληλο, πήραν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν – Άρπαξαν ακόμη και τα φιλοδωρήματα

Με περίσσιο θράσος δυο κουκουλοφόροι λήστεψαν τα ξημερώματα ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στο Κερατσίνι. Όπως θα δείτε και στο video-ντοκουμέντο, οι ληστές εισέβαλαν στις 4 τα ξημερώματα στο βενζινάδικο, αιφνιδιάζοντας τον υπάλληλο.

Ο ένας κρατούσε μαχαίρι και ο δεύτερος όπλο σημαδεύοντας τον αλλοδαπό υπάλληλο στο κεφάλι. Ήταν μάλιστα τόσο άπληστοι που πήραν μέχρι και τα ψιλά που είχαν συγκεντρωθεί από τα φιλοδωρήματα. Στη συνέχεια, ο ένας από τους ληστές πέταξε κάποια χαρτιά στο πάτωμα και συνέχισε να απειλεί τον υπάλληλο που είχε παγώσει στη θέα του μαχαιριού.

Μπροστά στην απειλή ο υπάλληλος έδωσε όλες τις εισπράξεις της βραδιάς αλλά παρόλα αυτά οι ληστές επέμεναν και ζητούσαν και άλλα χρήματα.

Πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα και τελικά οι δράστες έφυγαν τρέχοντας.Πίσω τους και ο υπάλληλος του πρατήριου που ήθελε να δει προς τα που διέφυγαν.

Oι κουκουλοφόροι ήρθαν στο πρατήριο με ένα μικρό μηχανάκι που το άφησαν σε μια γωνία. Μετά τη ληστεία, έτρεξαν, ανέβηκαν στο μηχανάκι και έφυγαν ανάποδα προς την οδό Δερβενακίων.

Έγιναν αναζητήσεις των δραστών άλλα δεν εντοπίστηκαν, ενώ το video με τις κινήσεις τους εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top