Μόνο στο STAR: Τι αποκαλύπτει μητέρα, η οποία βοηθά την κόρη της με φαρμακευτική κάνναβη!

Δείτε το βίντεο

Ψηφίστηκε από την πλειοψηφία των βουλευτών το νομοσχέδιο για την νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης.

Στο STAR μιλάει μία μητέρα, η κ. Ζήνα, η οποία τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να βοηθήσει το άρρωστο παιδί της κάνοντας χρήση κάνναβης. Ωστόσο, πολλές είναι οι αντιδράσεις...

«Εγώ όλα αυτά τα χρόνια δίνω κανναβιδιόλη. Αυτό είναι το συστατικό το οποίο είναι νόμιμο συστατικό στην ουσία γιατί δεν έχει ψυχοδραστική ουσία... αλλά και μόνο που ήταν κάτω από την ομπρέλα κάνναβη... καταλαβαίνετε...» είπε η κ. Ζήνα στο STAR.

Η κόρη της κυρίας Ζήνας πάσχει από ένα σπάνιο επιληπτικό σύνδρομο. Έφτασε στο σημείο να παίρνει 17 χάπια την ημέρα...

«Αυτή τη στιγμή είναι με 3 χάπια.. σταμάτησαν οι ψυχωσικές κρίσεις γιατί μας έσπασε το σπίτι έβγαζε μαχαίρια.. ψαλίδια.. μας απειλούσε. Ήταν 138 κιλά και τώρα είναι 58. Εγώ χρησιμοποιώ κανανναβιδιολη αλλά και η τετραβιδιόλη είναι απαραίτητο να υπάρχει για καρκίνους και σκληρύνσεις.. ωραία.. έγινε νόμιμο να βρεθεί ο τρόπος να το φέρνουν στα μαγαζιά γιατί το φέρνουμε από το εξωτερικό».

Το νομοσχέδιο για τη φαρμακευτική κάνναβη ψηφίστηκε με πλειοψηφία από τη Βουλή…. στο τραπέζι έχει μπει ήδη η συζήτηση για την απελευθέρωση και της ψυχαγωγικής. Ωστόσο πολλές είναι οι ενστάσεις...

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Σύμφωνα με μελέτη του εθνικού συμβουλίου κατά των ναρκωτικών η χρήση κάνναβης στους μαθητές γυμνασίου έχει αυξηθεί κατά 30% με το 2% να κάνει συστηματική χρήση.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Την ίδια στιγμή με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων, ηθοποιοί που ζουν στο κέντρο της Αθήνας συγκρότησαν μία ομάδα με στόχο να βρουν μία λύση στην πράξη για τους χρήστες ναρκωτικών στο ιστορικό κέντρο.

«Πρέπει να γίνουν κέντρα όπου θα πάνε αυτοί οι άνθρωποι γιατί είναι ασθενείς και γύρω του υπάρχουν κακοποιοί. Πρέπει να φτάσουμε στον Αλέξη Τσίπρα. Είναι σαν λερναία ύδρα. Κόβεις ένα κεφάλι και βγαίνουν άλλα. Να γίνει κάτι δραστικό.. άνθρωποι που δεν το έχουν δει.. ο θάνατος είναι στην πόρτα μας. έχουμε αρχίσει να το συνηθίζουμε. Δεν πρέπει να το συνηθίσουμε» δήλωσε στο STAR, η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Μία από τις προτεινόμενες λύσεις ήταν και η δημιουργία χώρων επιτηρούμενης χρήσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top