Στον εισαγγελέα η οικογένεια της σεφ που σκοτώθηκε στη Σκιάθο

Τι λένε στο Star η αδελφή και ο γαμπρός της

Στον ιδιωτικό ερευνητή, Γ. Τσούκαλη ανέθεσε η οικογένεια της σεφ Σόνιας Αρμακόλα να διερευνήσει την υπόθεση του θανάτου της, καθώς δεν έχουν πειστεί ότι αιτία ήταν το τροχαίο δυστύχημα που είχε με μηχανάκι.

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας απευθύνθηκε στον εισαγγελέα Βόλου και ζήτησε πίστωση χρόνου, καθώς έχει στα χέρια της νέα επιστημονικά στοιχεία. Κατέθεσε μάλιστα και δύο νέα αιτήματα για την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των μαρτύρων και την αναπαράσταση του ατυχήματος.

«Πιστεύουμε ότι τα νέα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας θα αποδείξουν ότι το χτύπημα που είχε η Σόνια στο κεφάλι της και επέφερε το θάνατό της δεν οφείλεται στο υποτιθέμενο ατύχημα, αλλά ήταν προγενέστερο αυτού», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο γαμπρός της γυναίκας.

Η αδελφή της μάλιστα έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για την υπόθεση της Σόνιας να μην φοβηθεί και να το πει είτε στον δικηγόρο που έχει ορίσει η οικογένεια, είτε στον εισαγγελέα.

«Δεν πιστεύουμε ότι τα πράγματα έγιναν έτσι όπως τα έχουν καταθέσει οι μάρτυρες. Δεν πιστεύουμε δηλαδή ότι το ατύχημα, είτε εντός, είτε εκτός εισαγωγικών έχει γίνει όπως το περιγράφουν. Έχει γίνει κάπως αλλιώς. Μπορεί η Σόνια να είχε δεχθεί ένα χτύπημα λίγο πριν πέσει από το μηχανάκι, που να της προκάλεσε ζάλη και να την έφερε σε μια ημιλιπόθυμη κατάσταση, που είχε σαν αποτέλεσμα την πτώση», είπε γαμπρός της Σόνιας Αρμακόλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top