Ξεσπά στο Star η μητέρα του νεκρού φοιτητή στην Κάλυμνο: «Το παιδί μου δολοφονήθηκε»

«Είμαι σε σοκ, δε μπορώ ακόμα να συνειδητοποιήσω πώς χάσαμε τον Νίκο από το τίποτα»

Να βρεθούν οι δολοφόνοι του παιδιού της ζητά η μητέρα του φοιτητή  Νίκου Χατζοπούλου που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο πριν από τρεις μήνες.

«ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ»

 

«Θέλω να μάθω τι έγινε στο παιδί μου… Με καίει γιατί ήταν ένα παιδί που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Γιατί όλο αυτό έπρεπε να είναι τόσο μοιραίο για τον Νίκο; Τι έκανε; Έχω τύψεις, έπρεπε να είμαι δίπλα του να μην τον αφήσω μόνο του εκεί πέρα» λέει στο Star η Ιωάννα Χατζηπαύλου.

Τα παραπάνω ερωτήματα βασανίζουν τη μητέρα του Νίκου Χατζηπαύλου. Ο πόνος της είναι αβάσταχτος, καθώς ποτέ δεν πίστεψε ότι ο γιος της πέθανε μετά από πτώση από βράχο στην Κάλυμνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θάνατος φοιτητή στην Κάλυμνο: Τα «σκοτεινά» σημεία της υπόθεσης – Τι δείχνει η περιοχή όπου βρέθηκε νεκρός

«Πολλά αδιέξοδα, πολλά κενά, ένα θρίλερ για εμάς, ένα ατέλειωτο άγχος  να βρεθεί μια άκρη. Τι έγινε στον Νίκο; Είναι εγκληματική πράξη χίλια τα εκατό. Είμαι σε σοκ, δε μπορώ ακόμα να συνειδητοποιήσω πως χάσαμε τον Νίκο από το τίποτα. Το τι έγινε! Το παιδί δεν έπεσε …δηλαδή τι έγινε;» αναρωτιέται η μητέρα του 21χρονου φοιτητή.

Ο Νίκος Χατζηπαύλου έπεσε από ένα βράχο 70 μέτρων στην περιοχή Λαγκά στην Κάλυμνο. Η περιοχή χτενίστηκε από εθελοντές, διασώστες, ακόμα και από ελικόπτερο. Κάνεις δεν εντόπιζε τη σορό του. Για πρώτη φορά η μητέρα του αποκαλύπτει ότι πέρασε η ίδια από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός και δεν τον είδε. Η μαρτυρία της ενισχύει το σενάριο ότι ο άτυχος φοιτητής δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο και μετέφεραν στη συνέχεια το πτώμα.

«Δεν ξέρω γιατί βγήκε αυτό το συμπέρασμα τόσο εύκολα και γιατί δε ληφθήκανε και οι άλλες εκδοχές της εγκληματικής πράξης. Έρεπε και από το ελικόπτερο να ζητηθεί η κάμερα, δηλαδή τι είχανε δει αυτοί οι άνθρωποι που ήταν μέσα στο ελικόπτερο; Γυμνά βράχια είναι. Ένα σώμα ενός παιδιού 1,80 και φορούσε και σκούρο παντελόνι. Γιατί να μη το δουν; Πού ήταν το παιδί; Δηλαδή βρέθηκε εκεί ξαφνικά;» 

Αυτό που πονά τη μητέρα του είναι ότι για τελευταία φορά τον είδε το πρωί της ημέρας που εξαφανίστηκε.«Πάω μια βόλτα με το ποδήλατο της είπε χαμογελώντας, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top