Νεκρό βρέφος μέσα σε σκουπίδια στην Πετρούπολη: Το φίμωσαν με χαρτοπετσέτες για να μην ακούγεται το κλάμα του

Ασύλληπτη κτηνωδία – Το άτυχο μωράκι εντόπισε ένας ρακοσυλλέκτης

Ασύλληπτη κτηνωδία αποκαλύφθηκε το πρωί στην Πετρούπολη, όταν νεογέννητο βρέφος εντοπίστηκε νεκρό και φιμωμένο μέσα σε κάδο απορριμμάτων.

Οι περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων στο Star σοκάρουν:

«Το είδα μέσα στον κάδο του είχε βάλει χαρτοπετσέτα στο στόμα για να μην ακούγεται...»

(Ο κάδος μέσα στον οποίο βρέθηκε το άψυχο κορμάκι του νεογέννητου)

Δεν το χωράει ανθρώπου νους. Αυτό το νεογέννητο αγγελούδι, που θα δείτε στο video, πριν ακόμα δει το φως είχε απάνθρωπο τέλος.

Κάποια χέρια, αντί να το αγκαλιάσουν και να το ζεστάνουν, το οδήγησαν με φρικτό τρόπο στο θάνατο.

Του φίμωσαν με χαρτοπετσέτα τον οισοφάγο για να μην ακούγεται το σπαρακτικό του κλάμα και το πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπουλη. Το άτυχο βρέφος εντόπισε τυχαία ένας αλλοδαπός ρακοσυλλέκτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νεκρό βρέφος σε κάδο απορριμάτων στην Πετρούπολη

«Το παιδί ήταν μέσα σε σακούλα στον κάδο....» δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα του Star.

Η ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε εδώ στη συμβολή των οδών Ανατ. Ρωμυλίας και Πίνδου, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Πετρούπολης.

Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν το νεογέννητο βρέφος νεκρό μέσα σε κάδο απορριμμάτων. Το αγοράκι είχε ακόμα τον ομφάλιο λώρο.

Αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής αναζητούν σε κάμερες ασφαλείας τους δράστες που πέταξαν το μωρό ενώ εξετάζουν τον κάδο απορριμμάτων για βιολογικό υλικό και τυχόν αποτυπώματα.

Κανείς δε μπορεί να καταλάβει γιατί δεν το άφησαν έστω έξω από κάποια πόρτα, ώστε να έχει δικαίωμα στη ζωή. Όχι απλώς το παράτησαν αλλά επέλεξαν να το δολοφονήσουν. 

Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή από τον ιατροδικαστή.

Ήδη η αστυνομία γυρνά πόρτα-πόρτα και ρωτά τους περίοικους μήπως το τελευταίο διάστημα είχαν δει κάποια έγκυο κοπέλα που να εξαφανίστηκε στη συνέχεια.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top