Ιατροδικαστής για μικρή Μελίνα: «Πρωτοφανές να μην έχω πάρει τις ιστολογικές εδώ και 26 μήνες»

Δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα για τα αίτια θανάτου του παιδιού μόνο από τη νεκροψία

Για πρωτοφανή στα χρονικά καθυστέρηση στην έκδοση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων της μικρής Μελίνας έκανε λόγο η ιατροδικαστής Ελπίδα Σπανουδάκη, την οποία έχει διορίσει η οικογένεια Παρασκάκη για να βγάλει το δικό της πόρισμα.

«Δεν έχω στα χέρια μου κανένα συμπέρασμα γιατί από την ημέρα που έγινε η νεκροτομή της μικρής Μελίνας, έχω μόνο τα στοιχεία της νεκροτομής. Ακόμα δεν μου έχουν παραδοθεί αντίγραφα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που έγιναν», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κυρία Σπανουδάκη.

Όπως είπε, η ίδια και η οικογένεια είχαν κάνει όλες τις νομικές διαδικασίες, ώστε να πάρουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών, αλλά ακόμα και τώρα δεν έχει πάρει κανένα αντίγραφο.

«Ό,τι έχει ακουστεί περί πορισμάτων στα χέρια μου και στην οικογένεια δεν έχουν φτάσει. Δεν μου έχει ξανασυμβεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Το μεγαλύτερο διάστημα που χρειάζεται για να βγουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων είναι ένας με δύο μήνες. Δεν έχουμε φτάσει ποτέ σε διάστημα 26 μηνών για να πάρουμε τα αποτελέσματα αυτά και να έχουμε και αντίγραφο των πλακιδίων, ώστε να μπορέσουμε να καταλήξουμε στην αιτία θανάτου», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top