Μπακογιάννης κατά Γκλέτσου για το "ξύλο": Με ψευτομαγκιές και νταϊλίκια δεν πας πουθενά

Αφορμή η επίθεση στον αντιπεριφερειάρχη

 Μπακογιάννης κατά Γκλέτσου : Με ψευτομαγκιές και  νταϊλί

Την επίθεση κατά του Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κυρίτση από τον δήμαρχο Στυλίδας  Απόστολο Γκλέτσο, καταδίκασε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης με δήλωσή του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ. Μπακογιάννης αναφέρει ότι «εφόσον χρειάζεται, υπάρχουν κλινικές, δομές, προγράμματα και ειδικοί».

Ο Περιφερειάρχης δήλωσε συγκεκριμένα:

«Η γραφικότητα σταματά όταν γίνεται επικίνδυνη. Με ψευτομαγκιές, νταϊλίκια, τσαμπουκάδες και βία δεν πας πουθενά. Καταδικάζουμε την επίθεση κατά του Δημήτρη Κυρίτση και είμαστε βέβαιοι πως μετά τη μήνυση, η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει. Μέχρι τότε, επειδή είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, και επειδή η συγκεκριμένη περίπτωση προφανώς χρήζει ιατρικής παρακολούθησης, θυμίζω, πως εφόσον χρειάζεται, υπάρχουν κλινικές, δομές, προγράμματα και ειδικοί. Ας τον προστατεύσουν αυτοί που τον νοιάζονται πριν κάνει μεγαλύτερο κακό σε κάποιον άλλον ή ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top