Εκστρατεία επιρροής από αντιεξουσιαστές ενόψει του συλλαλητηρίου - Καλούν τους πολίτες σε αντισυγκεντρώσεις

«Αν οι φασίστες έρθουν θα πολεμήσουμε»

Αντιεξουσιαστές με αναρτήσεις , συνθήματα σε τοίχους και φειγ βολάν που πέταξαν έξω από σχολεία καλούν σε αντισυγκεντρώσεις ενόψει του συλλαλητηρίου της Κυριακής.

Ο Ρουβίκωνας με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου χαρακτηρίζει «ακροδεξιό τσίρκο» το συλλαλητήριο της Κυριακής και καλεί σε αντισυγκέντρωση ,  στην «αντιφασιστική» όπως χαρακτηρίζει πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.

Η ανάρτηση του Ρουβίκωνα

 

«Αν οι φασίστες έρθουν θα πολεμήσουμε. Όσο μακριά κι αν χρειαστεί να φτάσουμε. Αν δεν θέλετε να ματώσετε σοβαρά φασίστες, καλύτερα ξεχάστε την ιδέα του Άγιου Παντελεήμονα. Ξεχάστε την ιδέα να πατήσετε πόδι σε απελευθερωμένους χώρους, σε καταλήψεις, στέκια, σε αντιφασιστικά εδάφη».

Κάποιοι  καταστηματάρχες της περιοχής σκέφτονται  να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους.

«Όποιος κοιμάται πατριώτης ξυπνάει φασίστας». Αυτό είναι το σύνθημα που μόλις ακούσατε είναι γραμμένο πάνω στα δεκάδες τρικάκια που πέταξαν αντιεξουσιαστές έξω από το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας σε μια προσπάθεια όπως φαίνεται να επηρεάσουν τους εκατοντάδες μαθητές.

«Επειδή μας πετάξανε τρικάκια δε σημαίνει ότι εμείς θα τους ακολουθήσουμε ,Εννοείται πως θα κατέβω ότι και να κάνουν , όσο τρικάκια και να πετάνε εγώ θα είμαι εκεί με την ελληνική σημαία μου και θα φωνάξω για να μην περάσει το όνομα ΜακεδονΊα στους Σκοπιανούς», λέει μαθήτρια στο Star.

Εκτός από τα τρικάκια,  απέναντι από το σχολείο έγραψαν συνθήματα ενώ σήμερα το πρωί κόλλησαν και αφίσες .

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα  εδώ.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top