Θάνατος Ειρήνης Λαγούδη: Τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ενισχύουν το σενάριο της δολοφονίας

Μια μέρα πριν βρεθεί νεκρή, η 44χρονη είχε πάει κομμωτήριο

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη.

25 ημέρες από τότε που η 44χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο μισοκαμένο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα, όλοι ψάχνουν εναγωνίως μια απάντηση στο ερώτημα: Αυτοκτόνησε ή δολοφονήθηκε;

Από την πρώτη στιγμή, η οικογένεια της Ειρήνης, επιμένει πως η 44χρονη δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει και πως ο θάνατός της οφείλεται ξεκάθαρα σε δολοφονία, μια υπόθεση που ενισχύεται ακόμα περισσότερο από τα πρώτα αποτελέσματα των τοξιξολογικών εξετάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεσπά ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη: Τα ψυχοφάρμακα στο όνομα της 44χρονης και οι απειλές

Επαγγελματίας δύτης σαρώνει το βυθό για να βρει το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη - Δείτε τις εικόνες

Όλη η κατάθεση του αστυνομικού που είδε τη 44χρονη Ειρήνη να τσακώνεται με δύο άνδρες

Αποκάλυψη Star: Η αυτοψία της Πυροσβεστικής στο καμένο αυτοκίνητο της 44χρονης δεν έχει παραδοθεί στην αστυνομία

Νέα έρευνα στο αυτοκίνητο της 44χρονης Ειρήνης – Αποκλειστικές εικόνες STAR μέσα από το όχημα

Στο βυθό της λίμνης Τριχωνίδας το μυστικό για τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη

Θάνατος 44χρονης: «Την Ειρήνη τη δολοφόνησαν για οικονομικούς λόγους» - Ετοιμαζόταν να μείνει μόνιμα Αθήνα

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Live News», τα πρώτα αποτελέσματα από το ιατροδικαστικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για λήψη ουσιών που θα επηρέαζαν την αντίληψή της.

Τη στιγμή της μοιραίας φωτιάς δηλαδή, μέσα στο αυτοκίνητο, η γυναίκα είχε πλήρη αντίληψη του τι συνέβαινε και δεν ήταν υπό την επήρεια ηρεμιστικών ή άλλων φαρμάκων.

Επίσης, δε βρέθηκε κανένα ίχνος φυτοφαρμάκου για το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Όλα αυτά σύμφωνα με την οικογένειά της και τους ειδικούς που ασχολούνται με την υπόθεση ενισχύουν το σενάριο της δολοφονίας.

ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΩΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ

 

Σκληρή επίθεση σε όσους ισχυρίζονται ότι η Ειρήνη Λαγούδη έπαιρνε αντικαταθλιπτικά χάπια λίγο πριν πεθάνει, εξαπέλυσε σήμερα η οικογένειά της.

Μάλιστα ο αδερφός της άτυχης γυναίκας, ξέσπασε εναντίον των αστυνομικών που ανέλαβαν την υπόθεση, λέγοντας στην εκπομπή «Tatiana Live»:

«Καλά κάνουν οι εθελοντές και μπράβο τους. Η Αστυνομία πού είναι; Πρέπει δηλαδή να βάλουμε εθελοντές;…Αίρω την εμπιστοσύνη μου στην ελληνική αστυνομία και στους κύκλους που διαρρέουν για αυτοκτονία. Είναι ντροπή τους! Στείλανε τη δικογραφία στον εισαγγελέα; Και γιατί δεν έστειλαν μαζί και το πόρισμα της πυροσβεστικής αφού είναι εμπρησμός; Το αμάξι γιατί το φόρτωσαν άρον άρον μέσα στη νύχτα; Γιατί δε μας λένε από ποιον αγόρασε το αυτοκίνητο η αδερφή μου; Υπάρχει μέσα στην ασφάλεια άτομο που είναι συγγενής ατόμου που καλέστηκε πολλές φορές (για κατάθεση); Αυτά δε μας τα απαντάει όμως η αστυνομία… Κατ’ εμέ είναι ανίκανοι. Δεν έχουν τα μέσα και τους πόρους. Και πληρώνω εγώ και η αδερφή μου την ανικανότητά τους με το να λένε «αυτοκτονία»; Εδώ ήρθαν δύο αστυνομικοί με πολιτικά και ψάχναν κάτι θάμνους! … Είδα ένα άγχος από την αρχή. Δεν είχανε δει βίντεο, δεν είχαν δει κάμερες και άρχισαν να διαρρέουν ότι είναι αυτοκτονία. Με έχουν πιάσει 10 άνθρωποι που είδαν το αμάξι και μου λένε “πού να πάμε να καταθέσουμε; Αύριο θα μας βρούνε στα χαντάκια”!»

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

 

Τα παράδοξα στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη είναι πολλά. Όχι μόνο ο αργός και επώδυνος θάνατός της αλλά και το γεγονός ότι μια ημέρα πριν πεθάνει είχε πάει ακόμα και στο κομμωτήριο.

Όσοι την είδαν μάλιστα το Σάββατο 6 Ιανουάριου λίγο πριν εξαφανιστεί, υποστηρίζουν ότι η διάθεσή της μέχρι το μεσημέρι ήταν εξαιρετικά καλή.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΓΟΥΔΗ ΝΑ ΚΑΥΓΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ

 

Μετά τις καταγγελίες του δικηγόρου της οικογένειας, Βασίλη Ταουξή, ότι παρεμποδίζονται μάρτυρες να καταθέσουν, η αστυνομία κάλεσε τον άνθρωπο που είδε την Ειρήνη Λαγούδη να καυγαδίζει έντονα με δυο άντρες. Η μαρτυρία του είναι σημαντική καθώς ο ίδιος είναι αστυνομικός εν ενεργεία (διαβάστε την εδώ).

ΔΥΤΕΣ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΗ

 

Δύτες έπεσαν την Πέμπτη στη λίμνη Τριχωνίδα για να εντοπίσουν το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη (δείτε περισσότερα εδώ).

Οι δύτες που έχει ορίσει αποκλειστικά και μόνο η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη θα ερευνήσουν το βυθό την ερχόμενη εβδομάδα αν και η αστυνομία έχει ανακτήσει ήδη τα δεδομένα του τηλεφώνου της 44χρονης.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top