Αποσύρθηκε η διαφήμιση με τον Ψωμιάδη – «Ζορό» μετά τις φωτιές που άναψε

«Έκανα το γούστο μου και δεν πήρα χρήματα» λέει ο ίδιος

Μετά τον κακό χαμό που προκλήθηκε από το νέο διαφημιστικό για τις απόκριες των καταστημάτων Jumbo με πρωταγωνιστή τον… Ζορό Παναγιώτη Ψωμιάδη, η εταιρία ανακοίνωσε σήμερα ότι αποσύρει το διαφημιστικό, ώστε να αντικατασταθεί η μουσική που δεν ήταν άλλη από τον ύμνο της ΝΔ!

Διαβάστε επίσης: Xαμός στο διαδίκτυο με τον «Ζορό» Ψωμιάδη στη διαφήμιση των Jumbo – Τι λέει για την αμοιβή του και για τις αντιδράσεις

«Πόλεμος» για τον «Ζορό» Ψωμιάδη και τον ύμνο της «ΝΔ» στη διαφήμιση των «Jumbo»

«Με αφορμή το νέο μας διαφημιστικό σποτ για τις απόκριες, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, διευκρινίζουμε ότι δεν είχαμε καμία πρόθεση σχολιασμού και εμπλοκής στην πολιτική σκηνή της χώρας. Το τραγούδι, όπως και το concept του διαφημιστικού σποτ επαναφέρει τον κ. Ψωμιάδη στο σκηνικό των αποκριών μέσω ενός χαρακτήρα που είχε υποδυθεί και στον παρελθόν. Κάθε άλλος συσχετισμός είναι ατυχής», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των Jumbo, η οποία καταλήγει:

«Με στόχο ωστόσο την αποφυγή κάθε παρερμηνείας ή συσχετισμού, αποφασίσαμε οικειοθελώς να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση της μουσικής επένδυσης της διαφήμισης, και εν προκειμένω του τραγουδιού με το οποίο κλείνει το διαφημιστικό σποτ».

Ο ίδιος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος είναι απρόβλεπτος σαν χαρακτήρας και του αρέσει να αιφνιδιάζει τον κόσμο.

Αναρωτήθηκε ωστόσο ποιο είναι το περίεργο στην απόφασή του να πρωταγωνιστήσει στο διαφημιστικό σποτ των Jumbo ως Ζορό, τονίζοντας ότι συμμετείχε σε ένα χαρούμενο project με αποδέκτες τα μικρά παιδιά, καθώς και ο ίδιος στο παρελθόν υπήρξε έμπορος παιχνιδιών.

Αναφερόμενος τέλος στη μουσική επένδυση του σποτ είπε:

«Η μουσικά μας γυρνά 30 χρόνια πίσω στη μεγάλη εκείνη παράταξη της ΝΔ. Πολλοί μου είπαν ότι έβγαλαν τις φωτογραφίες από τα ντουλάπια. Άλλοι διηγούνταν στα παιδιά και στα εγγόνια τους τη μεγάλη εκείνη περίοδο».

Όσο για το αν πήρε χρήματα για τη διαφήμιση αυτή απάντησε:

«Έκανα το γούστο μου και δεν πήρα καθόλου χρήματα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top