Σκηνοθέτημένη η αυτοκτονία της 44χρονης; Το κινητό της τηλέφωνο έχει «εξαφανιστεί» - Πού στρέφονται οι έρευνες

Συμπληρωματική κατάθεση θα δώσουν ο γιατρός και η σύζυγός του - Η Ειρήνη Λαγούδη σταμάτησε να αγοράσει καφέ πριν βρεθεί νεκρή

Η υπόθεση παραμένει ακόμα ανοιχτή και σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί συγκλίνουν όλο και περισσότερο στο ενδεχόμενο ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη να είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Έχουν καλέσει για συμπληρωματική κατάθεση δύο πρόσωπα - κλειδιά, τον γιατρό, σύντροφο, της 44χρονης και τη σύζυγό του προκειμένου να «φωτιστούν σκοτεινά σημεία» της υπόθεσης.

Ο γιατρός πρέπει να απαντήσει στο γιατί όταν πήγε έξω από το σπίτι της Ειρήνης, δεν την αναζήτησε, δεν χτύπησε το κουδούνι να μάθει αν είναι καλά, αντίθετα έφυγε.

Το δεύτερο που προσπαθούν να εξιχνιάσουν οι αστυνομικοί είναι το πού βρίσκεται το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο παρόλο που έχει γίνει εξονυχιστικός έλεγχος σε όλη τη διαδρομή που ακολούθησε η Ειρήνη με το αυτοκίνητό της, δεν έχει βρεθεί.

Είναι πιθανό κάποιος να σκηνοθέτησε την αυτοκτονία και να εξαφάνισε και το κινητό. Ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο έρχεται από τις κάμερες ασφαλείας: Η 44χρονη σταμάτησε κάποια στιγμή για να αγοράσει καφέ. Όπως λένε οι αστυνομικοί, είναι απίθανο κάποιος να σχεδιάζει την αυτοκτονία του και λίγο πριν να αγοράζει καφέ.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top