Νεκρό ζευγάρι στην Κεφαλονιά: Η κοπέλα πέθανε από αιμορραγία και ο νεαρός έμπηξε ένα μαχαίρι στην καρδιά του

Τα σοκαριστικά ευρήματα της ιατροδικαστή

Τις αρχικές εκτιμήσεις που ήθελαν το ζευγάρι των Γερμανών να αυτοκτόνησε μέσα στη βίλα που είχε νοικιάσει στα Βλαχάτα της Κεφαλονιάς, επιβεβαίωσε η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Όπως εξήγησε, «δεν έχουμε κανένα απολύτως εύρημα που να ανατρέπει τα χθεσινά αυτοψιακά και νεκροψιακά ευρήματα. Πρόκειται για μια περίπτωση αυτοτραυματισμού. Ξεκίνησε έτσι χωρίς να γνωρίζουμε αν στόχος ήταν ο θάνατος. Στην πορεία κάτι άλλαξε. Έχουμε δηλαδή τον θάνατο της κοπέλας από αιμορραγία και η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την αυτοχειρία του άνδρα».

Παράλληλα τόνισε πως «δεν υπάρχουν ίχνη βίας και αμυντικά τραύματα στα δυο σώματα. Αντιθέτως υπάρχουν αρκετές δοκιμαστικές προσπάθειες για την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος κυρίως για τον άνδρα γιατί στην γυναίκα ήταν πολύ πιο απλή εικόνα».

(Φώτο από inkefalonia)

Όλο αυτό «ξεκίνησε σαν μια προσπάθεια αυτοτραυματισμού χωρίς κάποιος να μπορέσει να επιβεβαιώσει τον τελικό στόχο. Ο αυτοτραυματισμός έγινε στα πλαίσια κάποιας διαδικασίας. Το αν η διαδικασία άλλαξε καθώς εξελισσόταν αυτό σίγουρα οφείλεται στο ότι είχαμε ένα άλλο αποτέλεσμα από το αρχικώς προγραμματισμένο. Δηλαδή η αιμορραγία της κοπέλας αναγκαστικά άλλαξε τη ροή της διαδικασίας».

Τι σημαίνει αυτό; Πώς το ζευγάρι σε πρώτο στάδιο αυτοτραυματίστηκε στα άνω άκρα, δηλαδή στα χέρια. Στην πορεία, η κοπέλα πέθανε από αιμορραγία. Στη συνέχεια ακολούθησε το δεύτερο στάδιο με την αυτοχειρία του άνδρα. Όπως εξήγησε η πολύ έμπειρη ιατροδικαστής, ο 30χρονος προσπάθησε πολλές φορές να αυτοκτονήσει και στο τέλος τα κατάφερε μπήγοντας ένα μαχαίρι στο στήθος του μέσα στην μπανιέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θρίλερ στην Κεφαλονιά – Σατανιστική τελετή πίσω από τη διπλή αυτοκτονία του ζευγαριού;

Όσο για τις πληροφορίες που ήθελαν όλο αυτό να έγινε στα πλαίσια σατανιστικής τελετής καθώς στο χώρο βρέθηκαν κεριά, και ένα μενταγιόν πεντάλφα;

 

Η κυρία Τσιόλα τόνισε πως «το να έχουμε από το χώρο ή τις σορούς ευρήματα, αν δεν τεκμηριωθεί ότι αυτά τα άτομα όσο ήταν εν ζωή είχαν εμπλακεί σε τέτοιου είδους διαδικασίες, δε θα μπορούσαμε να οδηγηθούμε με βάση μόνο αυτά σε ένα ασφαλές συμπέρασμα»..

Αυτό που αναμένεται τώρα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις, που θα δώσουν μια τελική και πιο ολοκληρωμένη εικόνα στην περίεργη αυτή υπόθεση.

 

Δείτε περισσότερα στο video

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top