Αυτή είναι η 49χρονη γιατρός που τη δολοφόνησε ο σύζυγός της στους Αγίους Αναργύρους

Ψάχνουν απαντήσεις για την οικογενειακή τραγωδία στις τοξικολογικές εξετάσεις

Ράγισαν καρδιές χθες στην κηδεία της 49χρονης γιατρού, της μητέρας της και της μόλις 4 ετών κόρης της που δολοφονήθηκαν άγρια από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στους Αγίους Αναργύρους.

(Η 49χρονη γιατρός)

«Ο φονιάς μας έκαψε. Μας σκότωσε την οικογένειά μας», φώναζαν συγγενείς των τριών θυμάτων του 47χρονου αστυνομικού, ενώ ανείπωτος ήταν ο θρήνος φίλων και συναδέλφων που αποχαιρέτησαν τις τρεις ψυχές που «έφυγαν» άδικα.

 

Διαβάστε επίσης: Ψάχνουν να βρουν απαντήσεις στα αιματοβαμμένα δωμάτια

Η τελευταία πράξη του οικογενειακού δράματος: Κηδεύτηκαν μαζί μάνα και κόρη

Άγιοι Ανάργυροι: H στιγμή που οι τέσσερις σοροί μεταφέρονται έξω από το σπίτι της τραγωδίας

Άγιοι Ανάργυροι: Συγκλονιστική μαρτυρία – «Βρήκα το μωρό στο κρεβάτι και τον πατέρα γονατισμένο μπροστά του»

Τα ερωτήματα παραμένουν πολλά. Η αστυνομία αναζητά τις απαντήσεις στα αιματοβαμμένα δωμάτια του διαμερίσματος στην οδό Ευριπίδου. Συγγενείς της πεθεράς του αστυνομικού κατέθεσαν ότι οι σχέσεις του 47χρονου και της 70χρονης γυναίκας ήταν τεταμένες, καθώς εκείνη φέρεται να τον υποτιμούσε λόγω του επαγγέλματός του, ενώ εκείνος πίεζε τη σύζυγό του να διώξει τη μητέρα της από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου και να κάνει εκεί το ιατρείο της.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών περιμένουν τώρα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έγιναν στη σορό του αστυνομικού, για να διαπιστώσουν αν την ώρα του στυγερού εγκλήματος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή αν είχε πάρει κάποια φαρμακευτική ουσία.

Αυτό θεωρούν ότι θα τους βοηθήσει να καταλήξουν στο πώς έφτασε να σκοτώσει τη γυναίκα, την πεθερά και την κόρη του.

Τα αποτελέσματα αναμένονται σε ένα μήνα περίπου, ωστόσο θα είναι ένα ακόμα κομμάτι για να συμπληρωθεί το παζλ της τραγωδίας.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top