Η τελευταία πράξη του οικογενειακού δράματος: Κηδεύτηκαν μαζί μάνα και κόρη

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Είναι από αυτές τις στιγμές που απλά δεν μπορείς να πεις λέξη.... Τρεις οι αθώες ψυχές που έφυγαν τόσο βίαια από τη ζωή.... Δύο τα φέρετρα. Μάνα και κόρη είναι μαζί... Αγκαλιασμένες για πάντα....

Η καρδιά τους σπαράζει... Τα δάκρυα τρέχουν ασταμάτητα... Το βλέμμα τους, στο κενό... Το μυαλό τους στη γιαγιά, την κόρη και την εγγονή... Την 4χρονη Μυρτώ, την 49χρονη Ελένη Χερουβείμ και την 70χρονη Βασιλική. 

Το κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων γέμισε με συγγενείς, φίλους, γείτονες αλλά και απλό κόσμο που θέλησε να αφήσει ένα λευκό λουλούδι στη μνήμη τους, να ανάψει ένα κερί για να αναπαυθούν οι ψυχές. Συνάδελφοι αλλά και ασθενείς της 49χρονης ρευματολόγου ήταν εκεί και όλοι έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για την μάνα που χάθηκε. 

Φωτογραφίες των θυμάτων δεν υπήρχαν. Κανείς συγγενής δεν μπορεί να μπει μέσα στο σπίτι, καθώς εκεί εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία τα ξημερώματα της Δευτέρας. 

Εκτός από τους συγγενείς της 49χρονης από τη Νάξο, στο κοιμήτηριο ήταν και συγγενείς του αστυνομικού. Η σορός του Χρήστου Ζαπαντιώτη θα μεταφερθεί στο χωριό Πατιόπουλο Αμφιλοχίας, τόπο καταγωγής του και εκεί θα γίνει αύριο η κηδεία.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top