Στις αδελφές της πρώην συζύγου του κατηγορείται ότι ασελγούσε ο πρώην αστυνομικός στη Λάρισα

Τι κατήγγειλε η ίδια στην αστυνομία

Στις αδελφές της πρώην του ασελγούσε ο αστυνομικός Λάρισα

Απρόσμενες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών πριν από χρόνια από 60χρονο πρώην αστυνομικό στη Λάρισα.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στην αστυνομία η πρώην σύζυγός του, τα κορίτσια που φέρονται να έπεσαν θύματα του 60χρονου ήταν οι αδελφές της.

Διαβάστε επίσης: Φρίκη: Αστυνομικός ασελγούσε σε δύο ανήλικες αδελφές στη Λάρισα

Η ίδια επικαλέστηκε στην κατάθεσή της δύο κάρτες μνήμης κι ένα κινητό τηλέφωνο του πρώην συζύγου της που είχε βρει στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού τους πριν από τρία χρόνια στα οποία, όπως ισχυρίζεται υπήρχαν αποθηκευμένες φωτογραφίες του 60χρονου με τις αδελφές της.

Οι φωτογραφίες ήταν κατανεμημένες σε φακέλους με τα ονόματα των δύο μικρών αδελφών της και αυτό, όπως είπε ήταν που της κέντρισε το ενδιαφέρον για να τους ανοίξει.

«Μπαίνοντας στα αρχεία των εν λόγω φακέλων είδα βίντεο και φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν οι μικρότερες αδερφές μου, γεννημένες το 1992 και το 1986 σε ερωτικές περιπτύξεις μαζί του καθώς και γυμνές φωτογραφίες τους. Έπαθα μεγάλο σοκ  και το χειρότερο είναι πως διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο υλικό ελήφθη όταν η γεννημένη το 1992 αδερφή μου ήταν ανήλικη, 15-16 ετών, δηλαδή περί το έτος 2006-2007 ενώ οι φωτογραφίες της γεννημένης το 1986 αδερφής μου ελήφθησαν παλαιότερα περί το έτος 2002-2003 που και η ίδια ήταν ανήλικη 16-17 ετών», κατέθεσε η 35χρονης.

Μετά από αυτό η γυναίκα υποστηρίζει ότι ζήτησε εξηγήσεις από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος και αρνήθηκε ότι είχε τραβήξει το συγκεκριμένο υλικό.

Η 35χρονη κατέθεσε επίσης ότι ο 60χρονος πρώην αστυνομικός πολλές φορές έκανε δώρα και έβγαζε βόλτες τις αδελφές της, χωρίς όμως στο παρελθόν αυτό να την έχει κάνει να υποπτευθεί κάτι.

Ερωτηθείσα μάλιστα γιατί άργησε τόσο πολύ να κάνει τις καταγγελίες, απάντησε ότι φοβόταν γιατί ο πρώην σύζυγός της, της ασκούσε ψυχολογική βία, λέγοντας ότι είναι πρώην αστυνομικός και δε θα του κάνουν τίποτα.

Από την πλευρά του ο 60χρονος αρνείται τις κατηγορίες, ισχυρίζεται ότι το υλικό που βρέθηκε δεν ήταν δικό του και ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης της πρώην συζύγου του και του εραστή της που θέλουν να τον ενοχοποιήσουν για κάτι που δεν έχει κάνει.

Ισχυρίζεται επίσης ότι η 35χρονη από την ώρα που αγόρασε το σπίτι τους τον Σεπτέμβριο του 2008, του ζητούσε επίμονα να της το γράψει, χωρίς καν να έχουν έως τότε παντρευτεί.

Την κατηγορεί ακόμα ότι διατηρούσε παράνομη σχέση με αλλοδαπό άνδρα όσο ήταν παντρεμένοι και μάλιστα την είχε πιάσει επ’ αυτοφώρω να τον απατά τέσσερις φορές με τέσσερα διαφορετικά άτομα.

«Τον τελευταίο καιρό η σύζυγός μου διατηρεί ερωτική σχέση με κάποιον Αλβανό. Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 ώρα 20:00 μ.μ. ήρθε στο σπίτι μου με τον Αλβανό. Τους είδα από τη βεράντα, ήταν μαζί με τον Αλβανό. Μπήκε μέσα στο σπίτι πήρε κάτι χριστουγεννιάτικα ρούχα και μου είπε απαιτητικά: "Τι θα κάνουμε θα γράψεις το σπίτι σου σε μένα. Όσο ζεις θα μένεις εσύ μόνος σου και όταν πεθάνεις θα έρθει σε μένα". Εγώ αντέδρασα και της είπα ότι έχω και παιδιά (από τον πρώτο μου γάμο) και ότι δεν θα της δώσω το σπίτι για να το απολαμβάνει ο Αλβανός και της ζήτησα να πάρει τα σκυλιά της από το σπίτι. Έφυγε λέγοντάς μου "καλά, θα τα πούμε". Εγώ τα βράδια έβαζα και τον σύρτη στην εξώπορτα του σπιτιού μου γιατί έχει κλειδιά και η σύζυγός μου και άρχισα να φοβάμαι τη νύχτα», είπε στους αστυνομικούς ο 60χρονος.

Εξέφρασε τέλος τη βεβαιότητά του ότι η πρώην σύζυγός του μαζί με τον εραστή και τις δύο αδελφές της έχουν καταστρώσει ένα σατανικό σχέδιο εξόντωσής του.

Ο 60χρονος κατηγορούμενος, θεωρεί με βεβαιότητα, ότι η πρώην γυναίκα του μαζί με τον Αλβανό εραστή της και τις δύο αδελφές της, έχουν καταστρώσει σχέδιο για να τον εξοντώσουν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top