Το ξέσπασμα της αδελφής της Κωνσταντίνας – Η 16χρονη πήγε σε οδοντίατρο στην Αλβανία και πέθανε στο δρόμο της επιστροφής

Κατέρρευσε μέσα σε ταξί - Υπόθεση θρίλερ

Στις δικαστικές αίθουσες αναβιώνει η υπόθεση-θρίλερ του θανάτου της 16χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη, η οποία πριν από τρία χρόνια άφησε πριν τρία χρόνια την τελευταία της πνοή, έπειτα από επίσκεψη σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα.

Τι είχε συμβεί:

Η Κωνσταντίνα Αναγνώστη τον Νοέμβριο του 2014 επέστρεφε με ταξί από τους Άγιους Σαράντα σε εστία όπου έμενε στα Γιάννενα, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε από τον οδηγό ταξί και φίλο της οικογένειας στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεσπά στο Star η μητέρα της 16χρονης Κωνσταντίνας – Πέθανε σε ταξί ενώ επέστρεφε από οδοντίατρο στην Αλβανία

Θρίλερ με πολλά ερωτήματα:

Aν και η ιατροδικαστική εξέταση στην Αλβανία έδειξε ότι η 16χρονη ξεψύχησε από παθολογικά αίτια, ο πατέρας της δεν πείστηκε και με παρέμβαση που έκανε στη συνέχεια, έγινε μια νέα ιατροδικαστική εξέταση από Έλληνα ιατροδικαστή, η οποία έδειξε ότι από τη σορό της κοπέλας έλειπαν ζωτικά όργανα ενώ στο αίμα της εντοπίστηκε ποσότητα αναισθητικού πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια.

Σενάρια των αλβανικών αρχών την ήθελαν να έχει επισκεφτεί γυναικολόγο προκειμένου να κάνει έκτρωση, αλλά η μητέρα της είναι κατηγορηματική και υποστηρίζει πως το παιδί «έφυγε» από εσωτερική εγκεφαλική αιμορραγία.

Την ώρα που έχει ξεκινήσει ο νέος κύκλος καταθέσεων στον ανακριτή Ιωαννίνων μετά τη δίωξη που έχει ασκηθεί από την εισαγγελία Ιωαννίνων για ανθρωποκτονία, η αδερφή της ξεσπά κατά του πατέρα της οικογένειας, με επιστολή που έστειλε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

«Τρία χρόνια μετά τον θάνατο της Κωνσταντίνας, ο πατέρας μας εξακολουθεί να προσβάλλει τη μνήμη της και να προσδοκά οφέλη από το τραγικό γεγονός του ξαφνικού θανάτου της που βύθισε την οικογένεια μας στο πένθος. Εδώ και τρία χρόνια εκείνος προσπαθεί να παρουσιάσει το προφίλ του στοργικού πατέρα αλλά μάλλον ξεχνάει ότι εγώ είμαι ακόμα ζωντανή και μπορώ να ορθώσω τον αντίλογό μου σε όλα τα ψέματα που παρουσιάζει.  Πολλές φορές κάθομαι και σκέφτομαι ότι τελικά πρέπει να χάνουμε τη ζωή μας για να ασχοληθεί μαζί μας αυτός ο… πατέρας.

Μα ακόμα και τώρα με λάθος τρόπο. Μόλις άκουσα για πρώτη φορά το σενάριο της έκτρωσης απλά είχα σοκαριστεί γιατί εγώ ήξερα πάρα πολύ καλά ότι δεν υπήρχε καμία τέτοια περίπτωση. Η αδελφή μου δεν είχε ολοκληρωμένη σχέση και ούτε καν σχέση. Όσο το σενάριο αυτό συνεχιζόταν και ακόμα συνεχίζει να κορυφώνεται με το να λέει ότι είχε σχέσεις στην Αλβανία και ότι ο ταξιτζής την πήγαινε για να  τον δει, τόσο πιο πολύ γελοιοποιείται.

Θα έπρεπε να ντρέπεται που βάζει μάρτυρες να πουν ότι ήταν έγκυος 3 μηνών ενώ όλο το καλοκαίρι ήταν εδώ στην Αθήνα μαζί μου. Δεν δικαιούται αυτός να μιλά για ανευθυνότητα της μητέρας μας, η οποία όλα αυτά τα χρόνια έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να μας μεγαλώσει με αξιοπρέπεια και ήθος. Εκείνος που για την Κωνσταντίνα μας δεν είχε προσφέρει τίποτα όσο ζούσε, όχι μόνο υλικά αγαθά αλλά κυρίως αγάπη και επικοινωνία. Δεν ήξερα τι τρώει, αν είναι άρρωστη και το πιο τραγικό απ΄όλα δεν ήρθε να της πει το τελευταίο αντίο στην κηδεία της αλλά θυμήθηκε τώρα να κάνει θεατρικά πάνω από τον τάφο της για να δείξει στην τηλεόραση ότι την αγαπούσε να να τον πιστέψει ο κόσμος. Δεν δικαιούται να μιλά για αδιαφορία της ως προς την έρευνα των συνθηκών του θανάτου της Κωνσταντίνας μας όταν έχει κινήσει γη και ουρανό για να μάθει τι τελικά συνέβη. Δεν δικαιούται να προσβάλλει τη μνήμη της Κωνσταντίνας μας, αφήνοντας υπονοούμενα για το ήθος και τις αρχές με τις οποίες μεγάλωσε. Δε δικαιούται να εμφανίζεται στα ΜΜΕ και να παρουσιάζει ιατροδικαστικά πορίσματα ενός ιατροδικαστή που δεν έχει πραγματοποιήσει ιατροδικαστική εξέταση στο άψυχο σώμα της Κωνσταντίνας μας.

Ας αφήσει επιτέλους την ελληνική δικαιοσύνη να μιλήσει για τις συνθήκες του θανάτου της, όπως συνέβη και με την αλβανική δικαιοσύνη που έχει κλείσει την υπόθεση. Μέχρι τότε ας σεβαστεί το πένθος της οικογένειάς μας, αφήνοντας την ψυχή της Κωνσταντίνας να βρει γαλήνη και ηρεμία» καταλήγει η μεγαλύτερη αδελφή της 16χρονης που αν ζούσε σήμερα θα ήταν 19 ετών.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top