Γονείς νεκρού φοιτητή στην Κάλυμνο: «Θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο»

Τι δήλωσαν αποκλειστικά στο Star για την απόφασή τους να καταθέσουν μήνυση κατ΄αγνώστων

Aποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε νόμιμο μέσο ώστε να μάθουν τι συνέβη στο παιδί τους, είναι οι γονείς του 21χρονου φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο, περίπου μια εβδομάδα μετά την εξαφάνισή του.

Αν και ο ιατροδικαστής Ρόδου που εξέτασε τη σορό του απεφάνθη πως επρόκειτο για δυστύχημα, οι γονείς του νεαρού φοιτητή δεν έχουν πειστεί γι΄αυτό και κατέθεσαν μήνυση κατ΄αγνώστων, αμφισβητώντας έτσι το αρχικό πόρισμα του ιατροδικαστή, σύμφωνα με το οποίο, ο 21χρονος Νικόλας έχασε τη ζωή του από πτώση από βράχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις: Μήνυση κατ’ αγνώστων κατέθεσαν οι γονείς του νεκρού φοιτητή στην Κάλυμνο

Επιπλέον ζητούν τη διενέργεια δεύτερης νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό του παιδιού τους από άλλον πραγματογνώμονα.

Όπως θα δείτε και στο video, τη Δευτέρα πέρασαν την πόρτα της ΓΑΔΑ, ενώ μίλησαν και στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η μητέρα του 21χρονου Νικόλα, δήλωσε πως «θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια» και τόνισε πως θα χρησιμοποιήσουν «οποιοδήποτε νόμιμο μέσο για να μάθουμε τι πραγματικά έγινε. Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια, τι έγινε πραγματικά με το παιδί γιατί δεν έχουμε πειστεί. Θα φανεί μέσα από την έρευνα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πατέρα του Νικόλα Χατζηπαύλου, ο οποίος είπε πως το θέμα θα το αναλάβει η δικαιοσύνη.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

 

Σύμφωνα με το πρώτο πόρισμα του ιατροδικαστή ο θάνατος του φοιτητή επήλθε από πτώση, η οποία του προκάλεσε σοβαρές εσωτερικές και εξωτερικές κακώσεις.

Το πιο ανατριχιαστικό από όλα είναι ότι ο θάνατός του δεν επήλθε ακαριαία, αλλά μετά από κάποια 24ωρα.

Η αρχές εκτιμούν ότι ο 21χρονος άφησε το ποδήλατό του και προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε βράχο. Μια λάθος κίνηση ήταν αρκετή για να χάσει την ισορροπία του. Γλίστρησε κι έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Αναπάντητο πάντως παραμένει το ερώτημα πώς δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν τα συνεργεία της ΕΜΑΚ, καθώς είχαν περάσει από το σημείο, όπου τελικά βρέθηκε πολλές φορές.

Πιθανόν ο φοιτητής είχε πέσει σε κάποια εσοχή του βράχου και από τη βροχή, τον αέρα κτλ. η σορός του παρασύρθηκε και μετακινήθηκε.

Ανοικτό είναι επίσης το ενδεχόμενο ο ίδιος ο 21χρονος να προσπάθησε να μετακινηθεί όταν ήταν ακόμη εν ζωή αλλά βαριά τραυματισμένος αν και συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top