"Είχε στερητικό και δεν ήθελε να σκοτώσει" - Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος του δολοφόνου της Δώρας

Υπαινίχθη ότι η ομολογία έγινε υπό την πίεση των αστυνομικών

Τα…μασάει λίγο ο δολοφόνος καθ’ ομολογίαν της Δώρας Ζέμπερη. Ο 58χρονος υποστηρίζει ότι «δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση».

Ο δικηγόρος του, Νίκος Λουκόπουλος, αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος ομολόγησε «χωρίς την παρουσία συνηγόρου» και ότι η ομολογία του «διαφέρει ουσιωδώς από αυτό το οποίο είπε σε μένα. Σε μένα είπε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση» κι ότι έφταιγε το στερητικό του σύνδρομο.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Δώρας – Το πρόσωπό του καταγράφηκε από κάμερα στην Ομόνοια

Υπαινίχθη ακόμα ότι η ομολογία έγινε υπό την πίεση των αστυνομικών. «Έχει ομολογήσει στην αστυνομία χωρίς της παρουσία συνηγόρου, ένας άνθρωπος ο οποίος υπέφερε από στερητικό σύνδρομο».

Διαβάστε επίσης: Συνταξιούχος φιλοξενούσε τον δολοφόνο στα Πατήσια – «Θα σκότωνε για να πάρει τη δόση του»

Στη συνέχεια, ο κ. Λουκόπουλος τονίζει ότι δεν πρέπει να προτρέχει η κοινή γνώμη και να βγάζει συμπεράσματα, καθώς η έρευνα ακόμα «τρέχει» κι ότι το γεγονός ότι η άτυχη 32χρονη κοπέλα έφερε 14 μαχαιριές στο σώμα της αμφισβητείται. «Έχω μπροστά μου την έκθεση του ιατροδικαστή. Δεν αναφέρεται αριθμός χτυπημάτων» αναφέρει ο συνήγορος υπεράσπισης του 58χρονου χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Τα δυο «πρόσωπα» του δολοφόνου – Πώς προσπάθησε να παραπλανήσει την αστυνομία

«Δεν δέχομαι ότι ήταν πλήρως εξαρτημένος. Ήταν σε πλήρη διαύγεια» είπε χθες ο πατέρας της Δώρας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο ίδιος ο δράστης, στην ομολογία του, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «πήγα στο νεκροταφείο για να κλέψω καντήλια, αλλά στράβωσαν τα πράγματα» και πρόσθεσε: «Έβγαλα μαχαίρι, τράβηξα την τσάντα της αλλά εκείνη αντιστάθηκε και τη μαχαίρωσα».

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top