Επίθεση από κουκουλοφόρους στον πατέρα Κλεομένη στο Μοναστηράκι

Του την έπεσαν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για την αλλαγή ταυτότητας φύλου

Επίθεση από κουκουλοφόρους δέχθηκε χθες ο πατήρ Κλεομένης μαζί με μέλη του «Ιερού Λόχου», κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας ενάντια στο ηλεκτρονικό εισιτήριο στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι.

Στο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι «Ελλάδα στην τρέλα» στο Youtube αποτυπώνεται η στιγμή της επίθεσης καρέ καρέ.

Ο πατήρ Κλεομένης και όσοι τον συνοδεύουν πηγαίνει προς της έξοδο του σταθμού στην πλατεία στο Μοναστηράκι φωνάζοντας συνθήματα όπως  «Ελλάδα σημαίνει Ορθοδοξία» και «όχι στο ηλεκτρονικό εισιτήριο» και κατευθύνεται στη χθεσινή συγκέντρωση παραθρησκευτικών αλλά και ακροδεξιών οργανώσεων κατά του νέου νόμου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου. 

Ξαφνικά, κι ενώ προχωρούσαν μια ομάδα κουκουλοφόρων τους επιτέθηκαν και άρχισαν να τους κυνηγούν και να τους χτυπούν μέσα στο σταθμό του ΗΣΑΠ και όλα καταγράφηκαν στο βίντεο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star στην ίδια επίθεση τραυματίστηκαν και οι τρεις δόκιμοι αξιωματικοί της Σχολής Ευελπίδων, με αποτέλεσμα δύο από αυτούς να νοσηλεύονται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα. 

Μάλιστα τραυματίστηκε κι ένας Γεωργιανός, ο οποίος απλά ρώτησε "Ρε παιδιά τι κάνετε εκεί;", με αποτέλεσμα να τον ξυλοκοπήσουν οι κουκουλοφόροι. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top