Βαθιά οδύνη στην κηδεία Ζαφειρόπουλου - «Καλό δρόμο Μιχάλη» φώναζαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του γνωστού δικηγόρου

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του 52χρονου ποινικολόγου και τα δύο τους παιδιά

Συνταρακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο νεκροταφείο του Ελληνικού, καθώς συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι συνόδευσαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο στην τελευταία του κατοικία.

«Αθάνατος», «Καλό δρόμο» φώναζαν οι παρευρισκόμενοι κατά τη νεκρώσιμο ακολουθία, με τους ίδιους να μην μπορούν να συγκρατήσουν τους λυγμούς και τα δάκρυα τους.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του 52χρονου ποινικολόγου, Bίκυ Γριμάνη Ζαφειροπούλου και τα παιδιά τους Νώντας και Ίριδα.

Διαβάστε επίσης: Σκιά του εαυτού της η σύζυγος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου – Βράχος δίπλα της ο γιος της Νώντας

Από την κηδεία του γνωστού δικηγόρου δεν θα μπορούσαν να λείπουν στελέχη της ΝΔ, αφού ο πατέρας του εκλιπόντος, Νώντας Ζαφειρόπουλος, υπήρξε βουλευτής και υπουργός στην κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, o Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Νίκος Δένδιας, η Όλγα Κεφαλογιάννη και η Ελίζα Βόζενμπεργκ ήταν εκεί, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής. Παρών ήταν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Καραμανλής, Μητσοτάκης και σύσσωμη η ΝΔ στην κηδεία Ζαφειρόπουλου

Η δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μέσα στο ίδιο του το γραφείο, στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ της Πέμπτης συγκλόνισε όλη την Ελλάδα και κυρίως τους ανθρώπους που τον γνώριζαν και μιλούν για έναν άνθρωπο καλοπροαίρετο, χαμηλών τόνων, άξιο νομικό και υπέροχο φίλο.

Σύσσωμος ο δικηγορικός και πολιτικός κόσμος για το τελευταίο «αντίο» στον Μ. Ζαφειρόπουλο

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Μια επιχείρηση εκφοβισμού που οδήγησε στο θάνατο

Μάρτυρας- «κλειδί» στην υπόθεση δολοφονίας του Ζαφειρόπουλου o στενός του συνεργάτης

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Το συγκινητικό γράμμα στην πόρτα του δικηγορικού του γραφείου

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top