Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο – Στις 15:00 η κηδεία του ποινικολόγου

Σε κατάσταση σοκ η σύζυγος, τα παιδιά και τα αδέλφια του

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο

Το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο θα πουν σήμερα η οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες του, οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ της στυγερής δολοφονίας του μέσα στο δικηγορικό του γραφείο.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Μια επιχείρηση εκφοβισμού που οδήγησε στο θάνατο

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Αποκλειστικά στο Star αυτόπτης μάρτυρας – «Ήταν πεσμένος κάτω με αίματα στον κρόταφο»

Καταιγιστικές εξελίξεις στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου – Με ποιά παλιά απόπειρα δολοφονίας σχετίζει την υπόθεση η αστυνομία

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 15:00 μετά το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος (Λεωφ. Ιασωνίδου και Χρυσάνθου Τραπεζούντος) και θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο Ελληνικού.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 5 Οκτωβρίου του 1965 και ήταν γιος του Νώντα Ζαφειρόπουλου και της Ίριδας Ζαφειροπούλου – Σπινθουράκη οι οποίοι έκαναν ακόμη 4 παιδιά.

Ο πατέρας του δεν ήταν μόνο γνωστός πολιτικός και βουλευτής της ΝΔ αλλά διετέλεσε και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Ένας από τα αδέλφια του είναι ο επίσης γνωστός πολιτικός, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος ο οποίος διετέλεσε Δήμαρχος Χαλανδρίου.

Σπούδασε στη Νομική Αθηνών και ήταν μάχιμος δικηγόρος από το 1991. Διατηρούσε δικηγορικό γραφείο στην οδό Ασκληπιού 154, εκεί που δολοφονήθηκε. Ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά.

Στους νομικούς κύκλους ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και χειριζόταν μεγάλες υποθέσεις. Μάλιστα είχε και πλούσια συνδικαλιστική δράση καθώς εξελέγη σύμβουλος στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών το 1996 ενώ το 2005, είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top