ΠΡΟΣΟΧΗ! Διακόπτεται η κυκλοφορία στο τμήμα Αντίρριο – Μεσολόγγι της Ιόνιας Οδού

Την Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου

Διακοπή κυκλοφορίας στην Ιόνια Οδό

Τη διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα της Ιόνιας Οδού Αντίρριο – Μεσολλόγι σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη ανακοίνωσε η διαχειρίστρια εταιρεία.

Η διακοπή θα γίνει για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των σηράγγων της Κλόκοβας.

Συγκεκριμένα από τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης 27 έως τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αντιρρίου και του Α/Κ Μεσολογγίου, με ταυτόχρονo αποκλεισμό των κλάδων εισόδου των Α/Κ Ευηνοχωρίου και Μεσολογγίου με κατεύθυνση προς Αντίρριο και τέλος του κλάδου εισόδου του Α/Κ Αντιρρίου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αντίρριου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Μεσολογγίου.

Ακολούθως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μεσολογγίου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Αντίρριου.

Τέλος καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας, ενώ οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Μεσολογγίου θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος Α/Κ Νότιος Αγρινίου - Α/Κ Μεσολογγίου, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει (οι κινούμενοι προς Αντίρριο) είτε πρόκειται να διανύσουν (οι κινούμενοι προς Ιωάννινα).

Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση της Νέας Οδού

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top