Oι «Αnonymous Greece» ξαναχτύπησαν: Διαρρέουν επίσημα έγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδος

Προειδοποιούν μάλιστα πως «θα ακολουθήσουν πολλά»

Oι Anonymous Greece διέρρευσαν έγγραφα της ΤτΕ

Τις προειδοποιήσεις των προηγούμενων ημερών έκαναν πράξη οι «Anonymous» της Ελλάδας, οι οποίοι «χτύπησαν» ξανά, διαρρέοντας επίσημα έγγραφα από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Μέσω της σελίδας τους στο Facebook, δίνουν μάλιστα ενεργό link για τα εν λόγω έγγραφα, και απειλούν ότι «οι διαρροές θα ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα, λόγω των μεγάλων μεγεθών τους».

Προειδοποιούν δε, πως «θα ακολουθήσουν πολλά».

Πηγή πάντως απο την Τράπεζας της Ελλάδος, ανέφερε το Star, πως «απ΄ότι φαίνεται ως τώρα (τα έγγραφα που διέρρευσαν) είναι τα δελτία Τύπου και οι μελέτες που υπάρχουν στο site της Τράπεζας, και πλέον είναι ανοιχτά σε όλους».

Να σημειώσουμε ακόμα, πως το υλικό που ανήρτησαν στη σελίδα τους στο Facebook αποτελείται από πάνω από 2.500 ηλεκτρονικά αρχεία -1.216 σε φάκελο με την ονομασία «Τράπεζα της Ελλάδας» και άλλα 1.322 αρχεία σε δεύτερο φάκελο για τα έγγραφα του υπουργείου Εσωτερικών. Ο συνολικός όγκος του φακέλου για την ΤτΕ είναι 928MB ενώ του υπουργείου Εσωτερικών 545MB. 

Η έρευνα για το νέο αυτό χτύπημα, συνεχίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Anonymous Greece»: Απειλούν να διαρρεύσουν αρχεία από κυβερνητικούς server

Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι επιθέσεις των «Anonymous Greece» ξεκίνησαν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, όταν έριξαν την σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και στη συνέχεια τη σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος, στέλνοντας απειλητικό μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nέα προειδοποίηση των «Anonymous» στην κυβέρνηση της Ελλάδας: «Τα χειρότερα για εσάς έρχονται»

Στη συνέχεια, και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου, οι «Anonymous» προειδοποίησαν εκ νέου τις Αρχές, λέγοντας:

«Προς “Κυβέρνηση της Ελλάδος”. Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε. Τα χειρότερα για εσάς έρχονται! Ο λαός δεν σας φοβάται!», για να καταλήξουν στη σημερινή επίθεση με την διαρροή επίσημων εγγράφων από την Τράπεζα της Ελλάδος.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top