Ντελίβερι σουβλάκια με ολίγη από… ηρωίνη στα κρατητήρια του Α.Τ Ρόδου

Θρασύτατος ο ντελιβεράς

Τα σουβλάκια είχαν ηρωίνη

Δεν έβαλε μυαλό ένας 28χρονος από τη Ρόδο, ο οποίος αφότου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά από κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, συνελήφθη ξανά γιατί προσπάθησε να περάσει μικροποσότητα ηρωίνης στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 15 Σεπτεμβρίου ο 28χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά από απόφαση της τακτικής ανακρίτριας, καθώς αντιμετώπιζε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας ενός 29χρονου, τον οποίο τραυμάτισε με χαρτοκόπτη στο λαιμό.

Την Παρασκευή λοιπόν προσπάθησε να περάσει ηρωίνη βάρους 1,7 γραμμαρίων σε έναν 27χρονο Λετονό, που τον γνώρισε στα κρατητήρια, ο οποίος στις 20 Σεπτεμβρίου καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15 ετών μαζί με έναν 24χρονος ομοεθνή του και μια 27χρονη Γερμανίδα για συμμετοχή σε σπείρα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στη Ρόδο και χρηματική ποινή, ύψους 50.000 ευρώ.

Ο 28χρονος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου υποδυόμενος τον υπάλληλο – διανομέα σουβλατζίδικου με σκοπό να παραδώσει στον 27χρονο αλλοδαπό κρατούμενο μια παραγγελία με σουβλάκια, στα οποία είχε κρύψει την ηρωίνη και συνελήφθη.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια του ελέγχου. Χθες ο 28χρονος αφέθηκε ελεύθερος αφού πρώτα κατέβαλε χρηματική εγγύηση, ύψους 1.500 ευρώ και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top