Mαθήτρια της Α΄Δημοτικού πήδηξε από το παράθυρο του σχολείου γιατί την κλείδωσε μέσα η δασκάλα της

Αποκλειστικά στο Star η μικρή Αννούλα περιγράφει το συγκλονιστικό περιστατικό

Το πρωτοφανές περιστατικό με τον μαθητή που  έκανε βουτιά στο κενό από το παράθυρο του σχολείου του γιατί κλειδώθηκε σε αίθουσα δεν είναι το μοναδικό.

Η μικρή Αννούλα, μαθήτρια της πρώτης δημοτικού, περιέγραψε στο Star πώς πριν λίγο καιρό στο σχολείο της στο Κερατσίνι η δασκάλα της πληροφορικής την κλείδωσε όπως καταγγέλλουν οι γονείς της στην αίθουσα διότι νόμιζε ότι είχαν βγει όλα τα παιδιά. Το μικρό κορίτσι πάνω στον πανικό του αποφάσισε να πηδήξει από το παράθυρο της αίθουσας, ύψους 4 μέτρων.

«Φοβήθηκα πολύ, έκλαιγα και στεναχωριόμουνα. Χτύπαγα την πόρτα με το πόδι, την κλώτσαγα, αλλά δεν με άκουγε κανείς και έλεγα βοήθεια» είπε και πρόσθεσε:

«Είδα ότι είναι ένα κάγκελο και νόμιζα ότι θα μπορούσα να το πατήσω και να κατέβω. Κατέβηκα και πήγα να πατήσω το κάγκελο αλλά δεν έφτανε το πόδι μου και έπεσα».

Πάνω στο φόβο και στον πανικό της, αναγκάστηκε να γράφει σημειώματα και να τα ρίχνει κάτω από την πόρτα.

Τα σημειώματα έγραφαν: «Παρακαλώ βοηθήστε με, είμαι η Άννα»

«Το παιδί έπεσε έξω από το σχολείο. Το βρήκε κάποιος γείτονας. Χτύπησε την πόρτα του σχολείου και άνοιξαν από μέσα και τους είπαν πως σας έπεσε ένα παιδί μέσα από το σχολείο. Καταγγείλαμε το περιστατικό στην αστυνομία».

«Προφανώς την έσωσε η τσάντα της. Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. Τα παιδιά όση ώρα είναι κλειδωμένα μέσα στην τάξη, υποφέρουν» πρόσθεσε η μητέρα της Αννούλας.

Ο μικρός Κωνσταντίνος μόλις επτά ετών που σώθηκε από θαύμα χθες στη Γλυφάδα μετά την πτώση του από παράθυρο του σχολείου νοσηλεύεται με κάταγμα στη φτέρνα .Η μητέρα του όπως μεταφέρει η διευθύντρια του σχολείου πιστεύει ότι το παιδί της είχε Άγιο:

 

«Μου λέει αυτό ήταν θαύμα. Το παιδί μου σώθηκε την ημέρα του Σταυρού. Μου είπε ότι θα πάμε να ανάψουμε ένα κεράκι, γιατί την ημέρα του Σταυρού θα την θυμάμαι πάντα γιατί το παιδί μου γλίτωσε» δήλωσε η διευθύντρια και πρόσθεσε:

«Είμαι ταραγμένη! Ένα παιδί να πέσει από τον πρώτο όροφο; Είναι δυνατόν να είμαι ψύχραιμη;»

Στο σχολείο διενεργείται ερευνά για τα αίτια που οδήγησαν το μαθητή να κάνει βουτιά στο κενό.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top