Για πρώτη φορά η μητέρα της 18χρονης από την Πετρούπολη μιλά με δάκρυα – «Τον πείραζε που το παιδί μας είχε φίλο Αλβανό»

Μια συγκλονιστική συνέντευξη για τον 55χρονο πατέρα που κατηγορείται ότι σκότωσε και έκαψε την ίδια του την κόρη! - Πρώτη ανάρτηση: 11-09-2017 19:20

Μια συγκλονιστική συνέντευξη για την τραγωδία της Πετρούπολης έδωσε η μητέρα της 18χρονης, την οποία σκότωσε και έκαψε ο ίδιος της ο πατέρας στα τέλη Αυγούστου, μέσα στο σπίτι τους, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. 

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, που αν και έδωσε μάχη στην εντατική για να κρατηθεί στη ζωή δεν τα κατάφερε, μίλησε στην εκπομπή "Tatiana Live" για τον 55χρονο άντρα που φέρεται να της στέρησε το παιδί της.

Δείτε επίσης:  Τραγωδία Πετρούπολης: Πριν την πυρκαγιά είχε πέσει ξύλο - Η 18χρονη έπαθε 2 ανακοπές καρδιάς και επανήλθε!

"ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ"

«Ήταν δύσκολος άνθρωπος», είπε για τον άντρα που κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί τους. Η κυρία Ρόζα, η μητέρα της 18χρονης, είχε πάρει τα δεύτερο παιδί της –έναν 13χρονο- και είχε φύγει από το σπίτι της Πετρούπολης, διαμένοντας στο πατρικό της στην Κέρκυρα, καθώς  η ίδια αντιμετώπιζε προβλήματα με τον 55χρονο. 

Όπως αποκάλυψε η κυρία Ρόζα, ο σύζυγος της δεν ήταν έτσι στο παρελθόν και δεν της είχε δώσει δείγματα ότι θα έκανε τέτοιο κακό στο κορίτσι τους.

"ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ"

Τα πράγματα άρχισαν κάπως να αλλάζουν, όταν η 18χρονη έκανε δεσμό. Τότε και συγκεκριμένα σε ένα ταξίδι στο σπίτι της γιαγιάς, (μητέρας του 55χρονου), όταν ανακάλυψε ο φερόμενος δράστης πως ο φίλος της κόρης του είναι Αλβανικής καταγωγής άλλαξαν τα πάντα.

"ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ"

Η κυρία Ρόζα, εκμυστηρεύτηκε και το απειλητικό μήνυμα που είχε λάβει από τον σύζυγο της, όταν αποφάσισε να φύγει από το σπίτι με τον γιο της. «”Τώρα θα πονέσεις και εσύ και θα έχεις τύψεις” μου είχε γράψει στο μήνυμα του, φοβήθηκα και το έστειλα αμέσως στην δίδυμη αδελφή μου», πρόσθεσε η μητέρα με δάκρυα στα μάτια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνάντηση που δεν πρόλαβε να έχει με την κόρη της. «Μου έλεγε (σσ η κόρη της) ότι της λείπω, της έστειλα μήνυμα ότι δεν θα έρθω Κυριακή λόγω δουλειάς, αλλά Τετάρτη, όμως δυστυχώς δεν πρόλαβα. Μου το σκότωσε, το παιδί μου», είπε κλαίγοντας η άτυχη μητέρα.

Δείτε επίσης: Κέρκυρα: Οδύνη στην κηδεία της 18χρονης από την Πετρούπολη-Κατέρρευσε η μητέρα της

Δείτε επίσης: Πετρούπολη: Αυτή είναι η 18χρονη που σκότωσε ο ίδιος της ο πατέρας - Τα σπαρακτικά λόγια του συντρόφου της

Δείτε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στην τραγωδία της Πετρούπολης! Άλλαξε το κατηγορητήριο για τον πατέρα που σκότωσε κι έκαψε την 18χρονη κόρη του

"ΕΙΧΕ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ"

Η ίδια αποκάλυψε ότι ο πρώτος άνθρωπος που την ενημέρωσε για τη φωτιά στην Πετρούπολη ήταν ο φίλος της κόρης της, λέγοντας μάλιστα πως ο σύζυγος της είχε σφραγίσει έτσι το σπίτι που δυσκολεύτηκαν πολύ να μπουν οι πυροσβέστες. «Έβγαλαν το παιδί μου από τα τούβλα, μπήκαν από το παιδικό δωμάτιο του γιου μου», πρόσθεσε. 

Στη συνέχεια η ίδια περιέγραψε τις δραματικές ώρες που έζησε μέχρι να μάθει σε τι κατάσταση ήταν η κόρη της, ενώ όπως είπε, όταν έμαθε ότι η 18χρονη είναι στην εντατική, τότε προσπάθησε να κολλήσει το παζλ με το απειλητικό μήνυμα που της είχε στείλει ο 55χρονος.

 

 

 

"ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ - ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ"

Η κυρία Ρόζα δήλωσε αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για «να καταδικαστεί ο φονιάς του παιδιού μου, για να ησυχάσει η ψυχή της».

«Έρχεται (σσ στον ύπνο μου) και με ρωτάει “το γιατί”. Απαιτώ να τον δω και να μου πει "γιατί μου σκότωσε το παιδί". Ακόμη και εκεί που πήγε η κόρη μου, με ρωτάει το γιατί. Θα μάχομαι για μια ζωή, δεν θα ικανοποιηθώ με τίποτα», πρόσθεσε, λέγοντας πως το μόνο που θέλει είναι να μπορούσε να είχε στην αγκαλιά την κόρη της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top