Προσοχή: Απεργίες σε λεωφορεία, ΗΣΑΠ, τρένα και Προαστιακό από την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου

Δείτε αναλυτικά τις ώρες - Μέχρι πότε θα διαρκέσουν

Απεργία στα ΜΜΜ αυτή την εβδομάδα

Εβδομάδα ταλαιπωρίας αναμένεται να είναι αυτή τόσο για όσους κινούνται με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όσο και για τους οδηγούς, λόγω των απεργιών που έχουν αποφασιστεί σε λεωφορεία, ΗΣΑΠ, τρένα και Προαστιακό.

Συγκεκριμένα αύριο Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, στη Γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) τα δρομολόγια θα ολοκληρωθούν από τις 21:00, ενώ την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας μεταξύ 12:00 – 15:00.

Από τις 9:00 π.μ. έως τι 21:00 θα κινούνται τα Λεωφορεία του ΟΑΣΑ την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων. Αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 10:00 π.μ., ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Κανένα δρομολόγιο τρένου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συμπεριλαμβανομένου και αυτών του Προαστιακού της Αθήνας δεν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017 λόγω 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

Εξαιτίας της απεργίας του προσωπικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου δεν θα πραγματοποιθεί κανένα δρομολόγιο του Μετρό στο τμήμα Δουκίσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο της γραμμής 3 του Μετρό.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top