Τραγωδία Πετρούπολης: Πριν την πυρκαγιά είχε πέσει ξύλο - Η 18χρονη έπαθε 2 ανακοπές καρδιάς και επανήλθε!

Εκτός κινδύνου αλλά φρουρούμενος νοσηλεύεται ο πατέρας - Μάχη για τη ζωή της δίνει η κόρη του

Σοκ προκαλεί η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθητε το πρωί της Τετάρτης στην Πετρούπολη. Πατέρας χτύπησε βάναυσα την κόρη του και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα. Οι δυο τους απεγκλωβίστηκαν από την πυροσβεστική, ενώ το κορίτσι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ…  

Επί 20 λεπτά οι γιατροί του ΕΚΑΒ προσπαθούσαν να επαναφέρουν στη ζωή την 18χρονη κοπέλα. Το κορίτσι μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο υπέστη δύο φορές ανακοπή και δύο φορές επανήλθε… Οι γείτονες της στην οδό Κύπρου στην Πετρούπολη, έπαθαν σοκ όταν είδαν να μεταφέρουν διασωληνωμένο το άτυχο κορίτσι στο ασθενοφόρο και αμέσως μετά λιπόθυμο τον 55χρονο πατέρα της.

Λίγο πριν την πυρκαγιά από το διαμέρισμα του 1ου ορόφου ακούγονταν  δυνατές φωνές από έντονη λογομαχία. Ξαφνικά το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας κυριευμένοι από πανικό ειδοποίησαν αμέσως την πυροσβεστική υπηρεσία.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα του διαμερίσματος για να μπουν μέσα. Εκείνη την ώρα το σαλόνι είχε τυλιχτεί στις φλόγες. Ξαφνικά στο χολ στο πάτωμα είδαν πεσμένα δύο άτομα, έναν άνδρα και μια γυναίκα. Οι πυροσβέστες τράβηξαν βιαστικά τα δύο άτομα έξω στο διάδρομο της πολυκατοικίας, κάλεσαν ασθενοφόρο και αμέσως μετά έσβησαν την πυρκαγιά. Πατέρας και κόρη δεν είχαν εμφανή εγκαύματα αλλά είχαν χάσει τις αισθήσεις τους από τις αναθυμιάσεις.  Η εικόνα της 18χρονης ωστόσο τράβηξε αμέσως την προσοχή όλων. Τα ρούχα της ήταν βουτηγμένα στο αίμα.  Οι πυροσβέστες αλλά και οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν ότι το κορίτσι είχε σοβαρά τραύματα από χτυπήματα σε όλο της το σώμα.

Δείτε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πετρούπολης! Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. μετά τη φωτιά - Χαροπαλεύει η 18χρονη

Δείτε επίσης: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Πετρούπολη με 2 τραυματίες

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, ενώ τα δύο ασθενοφόρα συνόδευσαν στο νοσοκομείο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ. Αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Παμμακάριστος, η 18χρονη κοπέλα στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Θριάσιο.

Εκτός κινδύνου αλλά φρουρούμενος ο πατέρας  - Μάχη για τη ζωή της δίνει η κόρη του 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και η συμπεριφορά του στο φιλικό και οικογενειακό του περιβάλλον ήταν ερειστική.  Λογομάχησε με την κόρη του άγνωστο γιατί και στη συνέχεια όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, την χτύπησε πιθανότατα και με κάποιο αντικείμενο και αμέσως μετά έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα.

Ο 55χρονος νοσηλεύεται με αναπνευστικά προβλήματα, φρουρούμενος στο ΚΑΤ και η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Κώστας Καζακόπουλος, ο οποίος βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Θριάσιο νοσοκομείο, «η κατάσταση της 18χρονης είναι σοβαρή, είναι στην μονάδα εντατικής θεραπείας και λαμβάνει μηχανική υποστήριξη, ώστε να μπορεί να αναπνέει. Οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της και όπως λένε το πρώτο 24ωρο είναι πολύ κρίσιμο για την υγεία της. Υπάρχουν τραύματα σε όλο το σώμα της, ωστόσο αυτό που προέχει είναι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της».

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top