Είχαν ρημάξει τα βορειοανατολικά προάστια οι διαρρήκτες που συνελήφθησαν στον Χολαργό

Κλοπές σε οικίες σε Παπάγου, Χολαργό και Αγία Παρασκευή

Είχαν ρημάξει τα βορειοανατολικά προάστια οι διαρρήκτες

Συστηματικά διέπρατταν κλοπές από οικίες, από τις οποίες αφαιρούσαν κοσμήματα και τιμαλφή οι  δύο αλλοδαποί, ένας υπήκοος Ρωσίας και ένας υπήκοος Γεωργίας, ηλικίας 37 ετών και οι δύο, οι οποίοι «εγκλωβίσθηκαν» χθες βράδυ σε διαμέρισμα στον Χολαργό από την ιδοκτήτρα και συνελήφθησαν για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, οι δράστες συνελήφθησαν εντός διαμερίσματος του 4ου ορόφου πολυκατοικίας στο Χολαργό, εντός του οποίου είχαν καταφύγει, παραβιάζοντας το παραθυρόφυλλο, προκειμένου να κρυφτούν και να αποφύγουν τη σύλληψη. Προηγουμένως είχαν διαρρήξει το διπλανό διαμέρισμα, από το οποίο είχαν αφαιρέσει κοσμήματα και τιμαλφή, αλλά η πράξη τους έγινε αντιληπτή από την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, η οποία είχε επιστρέψει και ειδοποιήσει το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Εντός του διαμερίσματος που συνελήφθησαν, βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα στην τουαλέτα, τα διαρρηκτικά εργαλεία που είχαν χρησιμοποιήσει για την παραβίαση των διαμερισμάτων.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί εννέα  περιπτώσεις κλοπών από οικίες στου Παπάγου, στο Χολαργό και στην Αγία Παρασκευή, ενώ η έρευνα για την συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, συνεχίζεται.

Οι  δράστες που είχαν συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top