Θεσσαλονίκη: Ποτέ δεν κοιμάται, ποτέ δεν βαριέσαι!

Η κάμερα του Star στο λιμάνι της συμπρωτεύουσας

Το μόνο που δεν μπορεί να πάθει κανείς στη Θεσσαλονίκη είναι να βαρεθεί και ας βρίσκεται στη καρδιά του καλοκαιριού.

Η κάμερα του Star βρέθηκε το βράδυ στο λιμάνι της πόλης το οποίο είναι γεμάτο ζωή από παρέες Ελλήνων και ξένων.

Το λιμάνι, όπως λένε, τους κάνει να ξεχνιούνται κάτω από το φως του φεγγαριού και να  «ταξιδεύουν» στη μαγεία του Θερμαϊκού…

H  ώρα είναι μετά τις 10 το βράδυ και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σφύζει από ζωή με παρέες. Μικροί και μεγάλη θεωρούν επιβεβλημένη την βόλτα στην περιοχή, στο σημείο αναφοράς όπως λένε,  της πόλης. Άλλοι πηγαίνουν  για οικονομικούς λόγους και άλλοι γιατί πιστεύουν ότι  ο ρομαντισμός πρέπει να ξαναέρθει στη ζωή μας.

Χαρακτηριστική η δήλωση νεαρού που λέει ότι ξεχάσαμε τον ρομαντισμό, αλλά  και ότι με την κρίση πρέπει πάλι να γίνουμε ρομαντικοί!  

Περίπου 37.000 περισσότερες είναι οι διανυκτερεύσεις στη Θεσσαλονίκη , το πρώτο 6μηνο του 2017 συγκριτικά με πέρσι , σύμφωνα με έρευνα της Ένωσης Ξενοδόχων της πόλης. Στην  πρώτη θέση σταθερά εξακολουθούν να βρίσκονται οι Έλληνες, ακολουθούν οι Κύπριοι, οι Τούρκοι, οι Γερμανοί, ενώ αύξηση υπάρχει φέτος, από Ισραηλινούς και Ρουμάνους. Και πολλοί από αυτούς δηλώνουν «μαγεμένοι» για τη νύμφη του Θερμαϊκού.   

Η νεολαία και όχι μόνο, όπως δηλώνει και όπως κατέγραψε η κάμερα του Star, έχει βρει τον τρόπο να διασκεδάζει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μάλιστα δίχως να ξοδεύει. Μας απέδειξαν πως όλα θέλουν…  τρόπο και όχι χρήμα. Αρκεί να υπάρχει διάθεση!!!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top