Κύμη: Όταν η αδικοχαμένη Κατερίνα είχε πάρει μέρος σε τηλεπαιχνίδι- Την Δευτέρα οι κηδείες των τριών φίλων

Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός

Βυθισμένη στο πένθος είναι η Κύμη μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε τρεις φίλους. 

Την Δευτέρα θα γίνουν οι κηδείες των τριών νέων παιδιών.

Εντωμεταξύ, όπως σας γράψαμε και από το star.gr, οι πρώτες ώρες μετά την ανατροπή του μοιραίου τζιπ έδειξαν οτι ο 30χρονος οδηγός είχε γλιτώσει τα χειρότερα σε σχέση με την υγεία του. Είχε χάσει όμως την αρραβωνιαστικιά του και δυο φίλους. Όσο η ωρα περνούσε, η κατάσταση του παρουσίαζε επιδείνωση.

«Δυστυχώς ο οδηγός του αυτοκινήτου μετά την αξονική τομογραφία, επιδεινώθηκε η κατάσταση του και χρειάστηκε να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην Αθήνα» ανέφερε στο Star ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Κύμης, Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης.

«Μέχρι και το μεσημέρι στη μια η ώρα βρισκόταν σε καλή κατάσταση» πρόσθεσε.

Δεν μπορούσε βέβαια να εξηγήσει τι συνέβη και έχασε τον έλεγχο του τζιπ αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι να κερδίσει την μάχη για την ζωή του, λένε οι γιατροί...

«Λόγω και του νεαρού της ηλικίας του, νομίζουμε ότι θα πάνε καλά, μένουν τα επόμενα 24ωρα να δούμε την κατάσταση της υγείας του. Αυτή τη στιγμή είναι κρίσιμη» τόνισε στο Star ο κ. Χατζημαργαρίτης.

Δίπλα του δεν θα έχει την πανέμορφη Κατερίνα με την οποία είχαν αποφασίσει να παντρευτούν. Η 26χρονη πολιτικός μηχανικός ήταν μια καλλιτεχνική φύση και δεν έχανε την ευκαιρία να ταξιδεύει στο εξωτερικό με τον αγαπημένο της σύντροφο. Δίπλα του άφησε και την τελευταία της πνοή.

Τον Φεβρουάριο του 2015 η Κατερίνα είχε πάρει μέρος σε γνωστό τηλεπαιχνίδι με χρηματικό έπαθλο.

Μόλις έγινε γνωστό το τραγικό περιστατικό, το προφίλ της στο facebook γέμισε με συλλυπητήρια μηνύματα...

Ο δεύτερος νεκρός, μόλις 30 ετών,  ήταν ένας άνθρωπος έξω καρδιά. Μεγάλες του αγάπες ήταν τα σκυλιά και το ψάρεμα. Πρώην ποδοσφαιριστής σε μικρές κατηγορίες αλλά και λάτρης του μοτοκρός.

Ο τρίτος νεκρός ήταν ιδιοκτήτης αλιευτικού σκάφους στην περιοχή.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top