Παραλίγο τραγωδία με αδέσποτες σφαίρες στο Μενίδι δίπλα στο σχολείο που σκοτώθηκε ο 11χρονος Μάριος

Τι κατήγγειλαν δύο οδηγοί λεωφορείων -Πρώτη ανάρτηση: 30-06-2017 00:41

Παρά τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης να μπει ένα τέλος στην εγκληματικότητα στην περιοχή του Μενιδίου, μετά τον θάνατο του 11χρονου Μάριου, ο οποίος σκοτώθηκε μέσα στο σχολείο του από αδέσποτη σφαίρα, νέα τραγικά περιστατικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Την Πέμπτη οδηγοί λεωφορείων κατήγγειλαν πως δύο αδέσποτες σφαίρες παραλίγο να τους σκοτώσουν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το απόγευμα της Πέμπτης, ένας οδηγός του ΟΑΣΑ που βρίσκονταν στην αφετηρία των λεωφορείων στην οδό Χρήστου Δέδε 14 στο Μενίδι, κατήγγειλε ότι άκουσε έναν θόρυβο στις φυλλωσιές και στη συνέχεια βρήκε βλήμα από όπλο. Μάλιστα σύμφωνα με όσα είπε στους συναδέλφους του, θα παραδώσει το βλήμα στο Τ.Α. Μενιδίου.

Η τραγική λεπτομέρεια είναι ότι το συμβάν έλαβε χώρα πίσω από το σχολείο, όπου ο Μάριος έχασε τη ζωή του στις 8 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής, όπως αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό ενημερωτικό σόου του Ε, «Livenewstv» .

Τις προηγούμενες μέρες ένα μικρό παιδάκι που κοιμόταν και μια 14χρονη που καθόταν στο μπαλκόνι με την οικογένεια της από θαύμα γλίτωσαν όταν σφαίρες πέρασαν ξυστά από δίπλα τους στην περιοχή του Μενιδίου.

Δείτε επίσης:

Ο πατέρας του μικρού Μάριου που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι μίλησε στο Star

ΑΥΤΟΨΙΑ της ΕΛ.ΑΣ στο Μενίδι: Στοχευμένη και όχι αδέσποτη η σφαίρα - Από ΘΑΥΜΑ σώθηκε μια 14χρονη

ΝΕΟ ΣΟΚ στο Μενίδι: Σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι παιδιού ενώ κοιμόταν

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top