Ο Πατούλης κάνει… ντους στα Τρίκαλα! BINTEO

Νερό γύρευε απεγνωσμένα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου

Ανάσα δροσιάς μέσα στον καύσωνα που πλήττει τη χώρα, πήραν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ο δήμαρχος Τρικκαίων, στο κέντρο των Τρικάλων! Οι κ.κ, Γιώργος Πατούλης, Κώστας Αγοραστός και ο Δημήτρης Παπαστεργίου έκαναν… ντους μέσα στη μέση του δρόμου και έγιναν viral!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πατούλης βρέθηκε στα Τρίκαλα με αφορμή τη Σύνοδο για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων. Με τη λήξη των εργασιών της Συνόδου ο κ.Πατούλης μαζί με τον δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό πήγαν να κάνουν αυτοψία  στην νέα «έξυπνη στάση δροσιάς» που λειτουργεί μπροστά στο Δημαρχείο Τρικάλων και δροσίστηκαν, κάνοντας κάτι που έμοιαζε με… ντους.

Τα Τρίκαλα είναι πόλη της δυτικής Θεσσαλίας, πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων. Η πόλη διασχίζεται από τον ποταμό Ληθαίο, ο οποίος αποτελεί παραπόταμο του Πηνειού. Το 2011, τα Τρίκαλα είχαν πληθυσμό 61.653 κατοίκους, ενώ ο Δήμος Τρικκαίων είχε 81.355 κατοίκους. 

Πληροφορίες ΒΙΝΤΕΟ trikalavoice.gr

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top