«ΠΟΛΕΜΟΣ» Ελλήνων και Τούρκων χάκερς: «Ρίξατε την ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού; Ερχόμαστε!»

«Τουρκία μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την δική μας πραγματική δύναμη» - Πρώτη ανάρτηση 23-06-2017 23:39

«ΠΟΛΕΜΟΣ» Ελλήνων και Τούρκων χάκερς: «Ρίξατε την ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού; Ερχόμαστε!»

Δεν μας έφταναν οι συνεχείς τουρκικές παραβιάσεις από αέρος και θαλάσσης που είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, τώρα έχουμε και τους Τούρκους χάκερς οι οποίοι έχουν ξεκινήσει… κυβερνοπόλεμο!

Όπως σας εχουμε ήδη ενημερώσει, το απόγευμα της Παρασκευής η σελίδα του Πρωθυπουργού «έπεσε», με Τούρκους χάκερς να αναλαμβάνουν την ευθύνη, λέγοντας πως… «η Αγιά Σοφιά είναι δική μας».

Το Μαξίμου, αν και επιβεβαίωσε πως η ιστοσελίδα primeminister.gr είχε πρόβλημα, απέφυγε να κάνει λόγο για «έργο» χάκερς.

Λίγες ώρες μετά την κυβερνοεπίθεση των Τούρκων, οι Έλληνες χάκερς τους απάντησαν δυναμικά.

Μέσω της σελίδας τους στο Facebook, οι Op Anonymous Greece έγραψαν:

«Τουρκία Τουρκία, πόσες φορές σου έχουμε πει ότι οι Έλληνες Hackers και οι Anonymous είναι 100 φορές πιο δυνατοί από εσάς. Μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την δική μας πραγματική δύναμη. Έριξες μια ιστοσελίδα, θα πέσουν 100 δικές σας. Ερχόμαστε!»

 

Μια ώρα μετά, έκαναν πράξη την απειλή τους και «έριξαν» την ιστοσελίδα www.yirmidort.tv, ανεβάζοντας και το σχετικό screenshot για επιβεβαίωση.

 

«Μόλις αρχίσαμε. Καλώς την Τουρκία! Η Αγία Σοφιά ανήκει στους Έλληνες. Δεν μπορείτε να καταφέρετε τίποτα. Οι Έλληνες είναι πιο δυνατοί από σας» ήταν το νέο τους μήνυμα.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΚΕΡΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ:

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top