«Δώρο» στους Γκρίζους Λύκους θέλει να κάνει την Αγιά Σοφιά ο Ερντογάν!

O αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, Ηλίας Παπανικολάου αποκάλυψε σημαντικές πληροφορίες

Τα τελευταία δύο χρόνια ο πρόεδρος Ερντογάν εκφράζει τη βούλησή του να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί.

Το γιατί τον εξυπηρετεί αυτή η κίνηση στο εσωτερικό της Τουρκίας, αποκάλυψε ο Ηλίας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.

«Είμαστε άθελα μας μέρος μιας ξεκάθαρης συναλλαγής ανάμεσα στον Ερντογάν και τους Γκρίζους Λύκους. Οι τελευταίοι εξασφαλίζουν στον σουλτάνο: να μην πάει φυλακή και να μην γίνει ξανά πραξικόπημα στην Τουρκία. Άρα ο Τούρκος πρόεδρος λέει και κάνει ό,τι θέλουν οι Γκρίζοι Λύκοι για να παραμείνει στην εξουσία. Έχει ανάγκη μια χώρα με 80.000 τεμένη και εκατομμύρια μουσουλμάνους (το 99% του πληθυσμού της) την Αγιά Σοφιά για τζαμί;  Η απάντηση είναι όχι! Μια χώρα που πρέπει να παλεύει για την ευρωπαϊκή της ολοκλήρωση, που πρέπει να στέλνει μηνύματα ισότητας, ισονομίας και σεβασμού των θρησκειών έχει ανάγκη να συμπεριφέρεται έτσι; Η απάντηση είναι όχι! Στο ερώτημα “γιατί φέρεται έτσι η Τουρκία;”, η απάντηση είναι γιατί έτσι θέλουν οι Γκρίζοι Λύκοι ! Όταν οι Βυζαντινοί έφτιαχναν την Αγία Σοφιά, οι Γκρίζοι Λύκοι ήταν στα βάθη της Ασίας, προφανώς κάπου σε μια στέπα! Προφανώς δεν το έχουν ξεπεράσει μέσα τους, γι' αυτό και θέλουν με το "έτσι θέλω" να κάνουν αυτό που λέει το δόγμα τους, καταλαμβάνοντας την Αγιά Σοφιά, μόνο που η τελευταία τους έχει καταλάβει, και αυτό δεν μπορούν να το χωνέψουν», σχολίασε ο κύριος Παπανικολάου.

«Που είναι άραγε ο Β.Πούτιν και η Ρωσική Εκκλησία; Δεν είναι προστάτες, -ειδικά ο Πούτιν- των Χριστιανών όλης της Ευρώπης; Μήπως η συναλλαγή Ερντογάν-Πούτιν είναι πιο ισχυρή;»,  διερωτήθηκε ο ίδιος, κλείνοντας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top