ΣΑΛΟΣ από φωτογραφία που δείχνει τον αντιδήμαρχο Φυλής με όπλο μέσα σε σχολείο-Τι απαντά ο ίδιος στην κάμερα του Star

Αγανακτισμένοι με την έξαρση της εγκληματικότητας εμφανίζονται και οι κάτοικοι

Αγανακτισμένοι με την έξαρση της εγκληματικότητας εμφανίζονται και οι κάτοικοι στο δήμο Φυλής, Την ίδια ώρα ο θάνατος του μικρού Μάριου οδηγεί σε νέα πολιτική αντιπαράθεση.

Αυτή η φωτογραφία που τραβήχτηκε πέρσι τον Σεπτέμβριο σε γλέντι στα Άνω Λιόσια, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά τον θάνατο του μικρού Μάριου και έχει  προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Στην φωτογραφία είναι ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης. Τον βρήκαμε, τον ρωτήσαμε, και μας απάντησε ότι γίνεται προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης ενός εθίμου από κάποιους στην αντιπολίτευση του δήμου.

«Υπάρχει περίστροφο, είναι κρότου δένε υπάρχει βολίδα αυτό είναι κατηγορηματικό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Eκτός από τον δήμαρχο Αχαρνών και ο δήμαρχος Φυλής δέχεται πίεση από τους δημότες να πάρει μέτρα για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

«Έχουμε υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με το υπουργείο δημόσιας τάξης  Παραχωρούμε το κτηριο και ταυτόχρονα αγοράζουμε τα πρώτα οκτώ αυτοκίνητα για την ΟΠΚΕ και πρώτα ο θεός σε έναν με δυο μήνες θα αλλάξει ριζικά η εικόνα της παραβατικότητας... Οπότε οι μαγκιές τέρμα στον δήμο μας…» δήλωσε ο Χρήστος Παπούς, Δήμαρχος Φυλής.

Στο Μενίδι οι κάτοικοι είναι απελπισμένοι. Το Σάββατο τα ξημερώματα μάλιστα άγνωστοι διέρρηξαν με θρασύτητα το γραφείο της διευθύντριας του 6ου δημοτικού σχολείου, όπου φοιτούσε ο αδικοχαμένος Μάριος. Μπήκαν μέσα και έκλεψαν τέσσερα laptop και δύο προτζέκτορες.

Ως ψηφοθηρική κίνηση προς τους 300 χιλιάδες Ρομά σχολίασαν κάποιες πλευρές  την σύσταση από το υπουργείο Εργασίας,δυο νέων Γραμματειών για την κοινωνική ένταξη των Ρομα, με 24  μετακλητούς υπαλλήλους και κόστος λειτουργίας 662.000 ευρώ τον χρόνο.

Μία ακόμα συγκέντρωση κατά της εγκληματικότητας έκαναν το απόγευμα της Δευτέρας οι κάτοικοι στο Μενίδι. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top