Χείμαρρος ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής: Η ΕΛΑΣ είναι ο ηθικός αυτουργός της τραγωδίας!

«Η Δυτική Αττική είναι άτυχη, καθώς δεν έχει κάποιον επώνυμο στην περιοχή και έχει εγκαταλειφθεί»

Με σκληρά λόγια μίλησε ο συνδικαλιστής και αντιπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Σπήλιος Κρικέτος, με φόντο την τραγωδία με τον θάνατο του 11χρονου στο Μενίδι.

«Για αυτό το χάος ευθύνεται ο δήμος Αχαρνών και η Ελληνική αστυνομία. Δεν είναι δυνατόν να μη γνωρίζει ο δήμος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Πρόκειται για θέμα πολιτικής βούλησης. Εγώ έχω το θάρρος να σας πω ότι είναι ευθύνη της αστυνομίας που φτάνει στα όρια του ηθικού αυτουργού» είπε ο κ. Κρικέτος στον Real FM.

Όπως τόνισε, «η Δυτική Αττική είναι άτυχη, καθώς δεν έχει κάποιον επώνυμο στην περιοχή αλλά απλούς πολίτες,  με αποτέλεσμα η περιοχή να εγκαταλειφθεί. Ο αρχηγός της Ελληνικής αστυνομίας θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί».

Ο ίδιος περιέγραψε σοκαριστικά πως στην περιοχή «πουλάνε τα ναρκωτικά, όπως οι φούρνοι το ψωμί» και πρόσθεσε: «Τα λέμε εμείς οι αστυνομικοί, τα καταγγέλλουν οι πολίτες καθημερινά… Θα περάσουν λίγες μέρες, θα ξεχαστεί το θέμα και θα έχουμε τα ίδια». 

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της περιοχής

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν, εξάλλου, το απόγευμα του Σαββάτου οι κάτοικοι του Μενιδίου, στον απόηχο του άδικου χαμού του 11χρονου Μάριου.

Οι κάτοικοι του Μενιδίου έχουν κλείσει τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στο ύψος του Αγίου Δημητρίου, διαμαρτυρόμενοι για την ασυδοσία στην περιοχή και ζητώντας από την Πολιτεία επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top