Όποιος βουλευτής δεν είναι... "Master Chef" ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ να την πατήσει με τρομο-φάκελο! ΒΙΝΤΕΟ

Τι αναφέρουν οι εγκύκλιοι

Μετά την έκρηξη βόμβας στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έβγαλε δύο εγκυκλίους, προς την ασφάλεια της Βουλής, για το πως θα πρέπει να προστατεύονται οι βουλευτές, όταν λαμβάνουν αλληλογραφία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εγκύκλιοι αναφέρουν πως θα πρέπει να προσέχει ο βουλευτής, αν ο φάκελος μυρίζει πικραμύγδαλο. 

Ο Λάμπρος Δεμερτζής περιέγραψε βήμα-βήμα την διαδικασία ελέγχου ενός φακέλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα.

«Θα πρέπει ο φάκελος πριν μπει στο μηχάνημα X-RAY που βρίσκεται στην είσοδο της Βουλής να ελεγχθεί δύο φορές από κλιμάκιο της εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και αστυνομικούς σκύλους. Στη συνέχεια,  θα μπει στο μηχάνημα X-RAY. Παράλληλα θα πρέπει οι αρμόδιοι να ελέγξουν τις εγγραφές που φέρει ο φάκελος, και τις σφραγίδες. Το ίδιο και τα γραμματόσημα. Προσοχή πρέπει να δίνεται  και στο αν ο φάκελος είναι ή όχι τσαλακωμένος αλλά και στην ορθογραφία. Το πιο σημαντικό όμως – που για να πραγματοποιηθεί θα πρέπει να υπάρχει κάποιος master chef στο σημείο- είναι η μυρωδιά του φακέλου. Επίσης, δεν πρέπει να υπάρχει μεγάλη μονωτική ταινία πάνω στο φάκελο, ούτε και διαρροή ουσιών. Τέλος, αν κουνάμε τον φάκελο δεν θα πρέπει να ακούγεται θόρυβος», εξήγησε ο δημοσιογράφος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top