Σήμερα το ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ στον υποστράτηγο Τζανιδάκη και τον συνταγματάρχη Αδάμο

Έφυγαν πάνω στο καθήκον – Βυθισμένη στο πένθος όλη η Ελλάδα

Σήμερα το ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ στον υποστράτηγο Τζανιδάκη και τον συνταγματάρχη Αδάμο

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας του μοιραίου ελικοπτέρου που συνετρίβη στο Σαραντάπορο Ελασσόνας θα γραφτεί σήμερα με τις κηδείες του υποστράτηγου Ιωάννη Τζανιδάκη και του Συνταγματάρχη, Θωμά Αδάμου, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους πάνω στο καθήκον μαζί με δύο ακόμα άξιους αξιωματικούς του ελληνικού στρατού, τον ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα και τον υπολοχαγό Κωνσταντίνο Χατζή, οι οποίοι κηδεύτηκαν χθες σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Όλη η Κρήτη θα πει το ύστατο χαίρε στον Ρεθεμνιώτη υποστράτηγο Ιωάννη Τζανιδάκη σήμερα στις 18:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αρχαία Ελεύθερνα Μυλοποτάμου.

Η γενέτειρά του, έχει βυθιστεί στο πένθος και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη σορό του άτυχου 55χρονου αξιωματικού, που θα μεταφερθεί εκεί με C-130.

Τραγικές φιγούρες, η σύζυγός του Καίτη και οι δυο γιοι του που έχασαν τόσο απροσδόκητα το στήριγμά τους.

Απαρηγόρητοι και όλοι οι συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί του, που αδυνατούν να πιστέψουν, πώς ο υποστράτηγος, με τον οποίο πέρασαν τις ημέρες του Πάσχα λίγα εικοσιτετράωρα πριν το δυστύχημα, δε θα βρεθεί ξανά κοντά τους στον τόπο του, που τόσο πολύ αγαπούσε και επισκεπτόταν συχνά.

Ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1984 και ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός Τεθωρακισμένων (Ανθυπίλαρχος). Διετέλεσε Υπασπιστής του υφυπουργού Άμυνας κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη από το Σεπτέμβριο 2007 μέχρι τον Οκτώβριο 2009.

Στο χωριό που γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε μέχρι να κοπεί τόσο άδικα το νήμα της ζωής του, στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας, θα ταφεί σήμερα και ο Συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμος.

Η κηδεία του θα γίνει στις 10:00 το πρωί κι εκεί συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί θα τον αποχαιρετίσουν για τελευταία φορά.

Συντετριμμένη η σύζυγός του, γιατρός από την Ολλανδία, αλλά και τα τρία του παιδιά που έμειναν ορφανά με τον πιο τραγικό τρόπο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top