ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ τον γελαστό κυβερνήτη του Χιούι, Δημοσθένη Γούλα, στη Λάρισα

Παρουσία Καμμένου και αρχηγού ΓΕΕΘΑ- Πρώτη Ανάρτηση 20-04-2017 12:19

Θρηνεί όλη η Ελλάδα για τον άδικο χαμό των τεσσάρων αξιωματικών που άφησαν την τελευταία τους πνοή στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, εν ωρα καθήκοντος, όταν το ελικόπτερο Χιούι στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη, κατά πάσα πιθανότητα μετά από πρόσκρουση σε καλώδια της ΔΕΗ.

Σήμερα, Πέμπτη, η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι αποχαιρέτησαν πριν λίγη ώρα στη Λάρισα, μέσα σε κλίμα οδύνης, τον χαμογελαστό κυβερνήτη του Χιούι, Δημοσθένη Γούλα, στον Ι.Ν της Αναλήψεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Άμυνας, στην κηδεία τόσο του Ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα όσο και στου υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή, θα παραβρεθούν ο Υπουργός Πάνος Καμμένος και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης.

Στις 5.30 το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή από το Ι.Ν του Αγ Κων/νου και Ελένης στη Φαλάνη.

Την ερχόμενη Παρασκευή θα γίνει η εξόδιος ακολουθία στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Ρέθυμνο, του υποστρατήγου  Ιωάννη Τζανιδάκη. Την ίδια μέρα, στις 10 το πρωί θα κηδευτεί ο Συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top