Βίκυ Σταμάτη: Ο Τσοχατζόπουλος είναι όλος σάπιος - Δεν έχει μία και δεν ξέρει πόσο τον αγάπησα

Κατάθεση ψυχής από την σύζυγο του πρώην υπουργού - Μίλησε έξω από τα δόντια για όλους και όλα - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 12-04-2017 23:43

Για όλους και για όλα, μίλησε η Βίκυ Σταμάτη, μετά την αποφυλάκισή της, αλλά και την απόφαση για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου. 

Η σύζυγος του πρώην υπουργού αποκάλυψε στην εκπομπή του Alpha «Αυτοψία» ότι ένας άνδρας προσφέρθηκε να πληρώσει την εγγύηση του Τσοχατζόπουλου, ύψους 200.000 ευρώ.

Η κυρία Σταμάτη αναφέρθηκε επίσης στην σχέση της με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του ΠΑΣΟΚ, την απόδραση της από το Δρομοκαΐτειο, τη ζωή της στη φυλακή, αλλά και τις απόπειρες αυτοκτονίας.

«Βρέθηκα στη φυλακή, διασύρθηκα, διαπομπεύτηκα, λιθοβολήθηκα, στην κυριολεξία  ξεφτιλίστηκα. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό»,  είπε η κυρία Σταμάτη, αποκαλύπτοντας ότι υπάρχει άνθρωπος που είναι διατεθειμένος να πληρώσει το ποσό που απαιτείται, ώστε ο κύριος Τσοχατζόπουλος να βγει από την φυλακή.  

«Γίνεται ένας αγώνας δρόμου, δεν έχει δείξει κανείς από τους ευεργετηθέντες ενδιαφέρον. Πριν μιλήσω στην εκπομπή, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, ο οποίος μου είπε “ότι υπάρχει λύση”. Υπάρχουν άνθρωποι με άλφα κεφαλαίο. Μου πρότεινε με ονοματεπώνυμο να καταθέσει το ποσό, ώστε ο κύριος Τσοχατζόπουλος να οδηγηθεί στην ελευθερία. Το θέμα είναι να το δεχτεί ο ίδιος (σσ ο πρώην υπουργός)», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την κυρία Σταμάτη, ο σύζυγος της είναι σε άθλια κατάσταση.  «Ο γιατρός, ο οποίος τον χειρούργησε, μου είπε το εξής: “κυρία Σταμάτη ο κύριος Τσοχατζόπουλος είναι 77 ετών, μέσα του είναι 98 ετών, είναι όλος σάπιος», υποστήριξε.

Αναφερόμενη στη σχέση της με τον γνωστό πολιτικό, έκανε μια κατάθεση ψυχής, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Ο κύριος Τσοχατζόπουλος δεν ξέρει πόσο τον λάτρεψα, του συμπεριφέρομαι ως μωρό, όπως το παιδί μου.  Είναι πολύτιμοι άνθρωποι για μένα».

Ωστόσο, η ίδια παραδέχτηκε ότι επέρριψε ευθύνες στον σύζυγο της, για όλα όσα εκείνη τράβηξε αυτά τα χρόνια .

«Του το χρέωσα (στον Τσοχατζόπουλο) πολλές φορές. Δεν αισθάνομαι ρετσινιά, διότι είναι αβάσιμη, αθεμελίωτη και στηρίχτηκε σε ψευδομάρτυρες», είπε χαρακτηριστικά, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση σε δύο πρώην στενούς συνεργάτες του κυρίου Τσοχατζόπουλου. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον πρώην γενικό γραμματέα Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Σμπώκο, και τον εξάδελφο του κυρίου Τσοχατζόπουλου, Νίκο Ζήγρα. «Υπήρχαν δύο παράσιτα, ο Σμπώκος ο τσαντάκιας γιατί έτσι συστηνόταν στην αγορά και ο Ζήγρας ο κρεβατοκαμαράκιας», είπε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε πως όλες οι απόπειρες αυτοκτονίας που έκανε ήταν αληθινές. «Οι συγκρατούμενες μου δεν άντεχαν τα ουρλιαχτά μου τη νύχτα», ανέφερε, ενώ μοιράστηκε και ένα από τα γεγονότα που την είχαν συγκλονίσει και την είχαν επηρεάσει αρνητικά. «Είχα ακούσει έναν παππού να λέει για μένα “να πεθάνει” και το είπε με τόσο φθόνο, με τόσο μίσος και είπα μέσα μου “πόσο μπορώ να αντέξω αυτό το φορτίο, αυτό το μίσος"», σημείωσε.

Στο ερώτημα «ποιος την βοήθησε να αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο», η κυρία Σταμάτη απάντησε πως «δεν με βοήθησε κανείς να αποδράσω, δεν μου άνοιξε κανείς την πόρτα, είχα κλειδί.  Μια εργαζόμενη μητέρα μου το έδωσε και μου είπε πως θα το ξανάκανε με πολύ μεγάλη χαρά. Εκείνη τη στιγμή, το μόνο που σκέφτηκα ήταν να οδηγηθώ με ματωμένα γόνατα στο παιδί μου».

Τέλος, αρνήθηκε ότι ο πρώην υπουργός έχει χρήματα στην Ελβετία. «Ο Τσοχατζόπουλος δεν έχει μία, για τους κακόπιστους θα πω ότι ... αν υπήρχαν λεφτά και αν ξέρει εκείνος ότι υπάρχουν (πρώην υπουργός), εγώ δεν το ξέρω, αλλά  θα ήταν ήδη ελεύθερος», κατέληξε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top