«Τι δώρα να πάρω το Πάσχα;»-Προτάσεις star.gr για να μείνετε αξέχαστοι στους αγαπημένους σας

Διαλέξτε ανάλογα με το γούστο και τα βαλάντια σας

Τι δώρο να αγοράσω για το Πάσχα;

Mπήκαμε στην Μεγάλη Εβδομάδα, η αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα έχει ξεκινήσει, και εσύ ψάχνεις τι δώρα θα αγοράσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα; Μην σπαζοκεφαλιάζεις. Εκτός από τα βαφτιστήρια που η επιλογή δώρου είναι εύκολη και λίγο πολύ συγκεκριμένη, το star.gr σου έχει την λύση για να κάνεις πρωτότυπα δώρο στον/στην σύντροφο σου αλλά και στους φίλους σου (άνδρες/γυναίκες).

Αν θες να ξεφύγεις από τις all time classic επιλογές (όπως για παράδειγμα ρούχα, παπούτσια, τσάντες), υπάρχουν και οι DIY (Do it Yourself) λύσεις προκειμένου το δώρο σου να μείνει αξέχαστο.

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά!

ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ/ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ/ΤΗΝ ΦΙΛΗ

Το κόσμημα είναι πάντα μια καλή λύση. Αν θες να αποφύγεις τα τετριμμένα, επέλεξε θεματικό κόσμημα για να είσαι και μέσα στο πασχαλινό κλίμα. Αυτή την περίοδο, τόσο στο ίντερνετ όσο και στα μαγαζιά με μπιζού ή handmade jewels, αποκλείεται να μην έχεις παρατηρήσει να κυκλοφορούν κοσμήματα σε σχήμα αυγών, πουλιών, κουνελιών, πεταλούδων και άλλων τέτοιων ανοιξιάτικων-πασχαλινών συμβόλων.

Ανάλογα με τα βαλάντια σου, υπάρχουν λύσεις για ΟΛΑ τα πορτοφόλια, που ξεκινούν από 15 ευρώ και ανεβαίνουν όσο ανεβαίνει και η αξία του κοσμήματος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ETSY.COM

ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ/ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ/ΤΟΝ ΦΙΛΟ

Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά, καθώς οι άντρες δεν ζητούν και πολλά. Επομένως οι DIY λύσεις… θα σας σώσουν. Αγοράστε ένα καλαθάκι από αυτά τα οικονομικά που κυκλοφορούν παντού σε πασχαλινά σχέδια και σχήματα, και γεμίστε τα με ο,τι θέλετε μέσα.

 Εννοείται πως όσο το καλάθι γεμίζει, τόσο ανεβαίνει και η τιμή, αλλά η τελική επιλογή είναι δική σας.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ AMAZON.COM

UNISEX ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ (ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ, ΤΗΝ ΜΑΜΑ, ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ, ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ)

Αν τώρα θέλετε να προσφέρετε ένα unisex δώρο και δεν σας κάνει τίποτα από ΟΛΑ τα παραπάνω, έχουμε να σας προτείνουμε πασχαλινά διακοσμητικά δώρα για το σπίτι που ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα σπιτια.

Αν μάλιστα «πιάνει» το χέρι σας, τότε αγοράστε μόνοι σας τα υλικά (που είναι και πιο φτηνά), και αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ETSY.COM

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top