Βάζουν «τσιλιαδόρους» οι καταστηματάρχες για να προλάβουν τους κλέφτες στην Κυψέλη!

Σαρώνει η εγκληματικότητα σε μία ακόμη περιοχή της Αθήνας

Έχουν περάσει χρόνια απο τότε που οι Κυψελιώτες άφηναν τα παράθυρα και πόρτες των σπιτιών  ανοιχτά. Τα τελευταία χρόνια δρόμοι όπως η Αγίας Ζώνης, η Φωκίωνος Νέγρη και τα γύρω στενά έχουν γίνει απροσπέλαστοι. Σήμερα, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων έχουν…  «τσιλιαδόρους»  για να μην τους κλέβουν και κάνουν ό,τι μπορούν για να προστατεύσουν τα μαγαζιά τους, όπως φαίνεται και στο ρεπορτάζ του Star.  

Απο το 1955 ο κ.  Μπίνας διατηρεί μεσιτικό γραφείο στην περιοχή. Εκεί όπου μεγάλωσε,  παρ’ ολίγο να χάσει την ζωή του από έναν αδίστακτο ληστή, ο οποίος του προκάλεσε πολλαπλά κατάγματα με σιδερογροθιά!   

Στο ρεπορτάζ του Star φαίνεται πως ήταν το πρόσωπό του μετά την επίθεση που δέχτηκε και απο τότε αναγκάστηκε να βάλει κάμερες και συναγερμό στο γραφείο του.

Το αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης και η υποδιεύθυνση Ασφαλείας υπολειτουργούν καθώς… κάνουν τον σταυρό τους όταν μπορούν να βγάλουν έστω ένα αυτοκίνητο για περιπολία στην πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αττικής!  Αποτέλεσμα, οι κλέφτες να κάνουν…  πάρτι στα στενά, όπως δηλώνουν καταστηματάρχες και κάτοικοι για περιστατικά που τους συνέβησαν.       

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, πριν από λίγο καιρό στο αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης έψαχναν  δύο ώρες για να βρουν ένα διαθέσιμο αυτοκίνητο ώστε να μεταφέρουν κρατούμενο απο τα δικαστήριο της Ευελπίδων, για  απόσταση  μόλις 1,5 χιλιομέτρου!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top