Στην κυκλοφορία 4 νέες σήραγγες στην Αθηνών -Πατρών

Βρίσκονται μεταξύ Αιγίου και Ρίου- Πρώτη Ανάρτηση 30-03-2017 08:56

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δοθούν στην κυκλοφορία οι τέσσερις σήραγγες που βρίσκονται στο τμήμα της νέας εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών μεταξύ Αιγίου και Ρίου, στην περιοχή της Παναγοπούλας, όπως ανακοίνωσε η «Ολυμπία Οδός».

Ο διευθύνων σύμβουλος της «Ολυμπίας Οδού», Παναγιώτης Παπανικόλας, δήλωσε, μετά την ολοκλήρωση άσκησης μεγάλης κλίμακας σε μία από τις σήραγγες, ότι «σε λίγες μέρες θα δώσουμε στους χρήστες έναν ολοκληρωμένο αυτοκινητόδρομο, που θα προσφέρει ασφαλή και άνετη οδήγηση, ώστε να φτάνουν σε λιγότερο χρόνο από την Αθήνα στην Πάτρα», αναφερόμενος στην ολοκλήρωση του έργου της Κορίνθου – Πατρών.

Τόνισε, επίσης, ότι «η Ολυμπία Οδός είναι κατά 95% ολοκληρωμένο έργο, γεγονός που την καθιστά απολύτως λειτουργική σε όλο το μήκος της», προσθέτοντας ότι «όσον αφορά την κύρια αρτηρία θα έχει το επίπεδο εξυπηρέτησης και ασφάλειας που απαιτείται στους αυτοκινητόδρομους».

Ο κ. Παπανικόλας, τέλος, τόνισε ότι «αυτές τις μέρες συμπληρώνονται τα τελευταία "κομμάτια του παζλ", καθώς πραγματοποιούνται συνδέσεις των νέων κατασκευασμένων τμημάτων και διαμορφώνεται κάθε ρεύμα κυκλοφορίας στην τελική του θέση, δίνοντας έτσι και την τελική εικόνα του αυτοκινητόδρομου».Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top